a tak na marginesie, myślicie, że zapalenie gardła może być poniekąd spowodowane suchym, wręcz okropnie suchym powietrzem w domu????? bo ja mam w pokoju termowentylator i tylko nim grzeję...
problemy z gardlem i krtania jak najbardziej moga byc od suchego powietrza w mieszkaniu co do wezlow chlonnych to ja mam caly czas od kilku tyg powiekszone na szyi i na karku tez jeden i zaden z lekarzy nawet antybiotyku mi nie proponowal
Witajcie moje drogie :P Aga już się ode mnie nie opędzisz, kusząca babka z Ciebie :D IWA trzymajcie się tam jakoś - zdrowia dla Oliwii!!! U mnie iście wiosennie - sprzątanie a potem wymarsz na świeży luft - miłej soboty :D
Witam wpadłam zobaczyć co u Was ale nie mam siły czytacc przeszło 1000 komentarzy Wzięłam robote do domu i teraz siedze nad tabelkami, a przyszły tydzien czeka mnie wkuwanie na egzamin. Iwa duzo zdrówka dla Oliwki
a ja rozladowywalam nabuzowanie pchajac wozek. tyle energii no i sily trzeba w to wlozyc bylo ze az mnie miesnie brzucha rozbolaly piekne slonko swieci ale sniegu miejscami dalej sporo, na chodnikach mega breja a wszystkie sluzby porzadkowe maja widac dzisiaj wolne
ja jestem już teraz wściekła na maxa na mojego R. kurde, miał w robocie być godzinę, jest już ponad 4. napisał, że mam mu dać 20 mint, dałam mu ponad 30. teraz do niego piszę, czy końzy a on : "jak, skoro ciagle przeszkadzasz?" - to mu napisałam, że ponad 30 minut nie pisałam nic. to on do mnie "jo.pa" zajebiście!!!!!!!
Talka, nie wiem, na czym polega praca Twojego faceta, ale może rzeczywiście, potrzebuje trochę czasu i Twoje smsy go rozpraszają?
Dopadł mnie sprzątacz, ale moje mieszkanie to przegrany przypadek, więc i tak nie doprowadzę tego do końca... W ogóle, mam pms, kłócę się z mężem o bzdury i w ogóle. Słów szkoda.
Ja rowniez milej niedzieli zycze!!! U nas nocka byla tragiczna, placz od 1 do prawie 5 ale efektem placzu jest kolejny zabek!!! Mam pytanie czy Bartek moze miec taki delikatny kaszel przez te zeby???Zdarza mu sie raz na jakis czas zakaslac!!!
Wczoraj mój brat przyniósł swój stary tel -> SE 750i zdjęłam simlocka i wgrałam softa z w800i Ania jeszcze o tym nie wie ale będzie bardzo zadowolona :)
:P niestety nie ze wszystkimi telefonami da sie tak fajnie bawić :) poza tym ten miał 1przewagę - gdyby mi się nie udało zdjąć sima to i tak by szedł do serwisu za co musiałabym zapłacić ... tylko ze spodobał mi się bardziej niż mój (sagem) i mam ochotę zamienić się z Anią :P tylko że ona pewnie nie będzie chciała :(
a mnie szlag od rana trafia wogóle to czesc mój wspaniały szwagier wczoraj był u nas i zakomunikowal mi ze moja szwagierka któras tam jest na mnie wsciekła a ja pytam go za co? a on nie powiedział,tylo tyle ze on nie lubi jak jest za nudno i musi sie cos dziac no to napisałam wczoraj sms do tej szwagerki o co chodzi dzisiaj mi odpisała takie rzeczy!!! my sobie czesto piszemy na gg-musiał to przeczytac gdzies i jej wszystko powiedziec co wyczytał.bo ja mu przeciez nic nie mówie bo niby dlaczego??? i oczywiscie teraz trudno jest mi to odkrecic ale tez na jej miejscu byłabym wsciekła a kiedys sie nie mogłysmy dogadac,to jak w koncu doszlysmy do porozumienia to cały czas ktos próbuje znów nas skłócicno i po co? przeciez sie nie bede tłumaczyc bo to tylko pogorszy sprawe.M mówi ze mam to olac...ale mi szkoda takiej znajomosci:((((
wez TALKA nie do mnie,tylko do tesciowej,no ja w szoku jestem,dla mnie to nie do pomyslenia,co innego na dzien ,bo ktos przejazdem jest,ale na 10 dni?...
ewa hmmm no niezle...ja raz bez zapowiedzi przyjechalam na Boze Narodzenie...i siedzialam z dni 14...ale to u mamy to chyba co innego hehe chociaz w sumie to sobie tak mysle ze nie mialabym nic przeciwko gdyby do mnie ktos tak wpadl...
bry wieczer... u nas dzisiaj caly dzien sajgon, szykujemy chate na jutrzejsze natarcie monterow drzwiowych brrr az sie boje co to bedzie. teraz czakamy coby dziatwa odplynela i bierzemy sie za oklejanie czego sie da... najgorzej ze mieszkanie strasznie sie wyziebi przez tyle godzin z drzwiami na klatke schodowa otwartymi :(