no jakie... słuchajcie najpierw pierwsze pytanie to było czy maż spi(bo weszłam na czata mezowie i zony) potem standardowo skąd jestem jak wygladam i ostro z grubej rury mówili co maja do zaproponowania w cm i czy jestem chetna hahah a M powiedziałam rano bo sie oboje z tego smialismy musze odespac wczorajsza nocke wiec tez zaraz zmykam,nigdy wiecej zadnych uzywek
nie wiem Aga ja sie nie wdawałam w dyskusje bo mnie to smieszylo zreszta była noc i pomyslałam ze to jacys nawiedzeni erotomani a mi jakos wczoraj do smiechu nie było pamietacie te stronke o chorym Kacperku który czekał na przeszczep? zmarł wczoraj rano no i tak mi sie smutno zrobiło cały dzien miałam przed oczami ta jego bużke z takim grymasem smutnym -naprawde strasznie do mnie trafiła Jego historia tak ze wczoraj z nadmiaru wrazen postanowiłam sobie cos wypic na relax ale niesttey cos martini nie dawało rady wiec skorzytstałam z czegos mocniejszego no i efektem była zarwana nocka ,ale przynajmniej sie troche odstresowałam sama ,M nie mógł no bo ktos musiał byc z Pietruszka
wiesz ja kiedys tez....ale wczoraj jakos nie miałam weny no i niestety jak juz smutno było tak pozostalo do wieczora a raczej nocki M jaki grzeczny no no no pierwszy raz mi cos z Norwegii przywiózł w sumie to chyba na imieniny -perfumy Cerruti
Ale mnie głowa boli wrr ... Ja też kiedyś czatowałam z takimi - Aga i często sobie zadawałam takie pytanie jak Ty :P And powodzenia - trzymam kciuki mocno! Daj znać co i jak ...
dzien bry.. ja wczoraj poszlam wczesnie spac ale moi panowie sie na mnie uwzieli i spac mi nie dali - jeden wieczorem bo mial milion pytan do ktorych nie mogl jakos zadac nim sie polozylam a mlodszy rano ktory od 6.30byl wyspany no ale dzisiaj tez jest noc przeciez wiec jeszcze zdaze :)
hej babki,cos malo rozmowne jrestescie dzisiaj,ja wydzwaniam po hotelach,ale personel maja z zeszlego roku,bo wszyscy sie trzymaja starej pracy ,przy tym kryzysie...
Bry Ania nie tylko u ciebie snieg napadał, w sobotę nasypało w nocy za dnia podtopiło , przymroziło i szklanka na ulicy , kierowcy na mojej ulicy nie zwalniają i skutkiem tego dwa ałta skasowane przody i połamana barierka, bo nie wyrobili na zakręcie. Mnie rozkłada pogoda do bani bo dziś znowu sypało, wczoraj padał deszcz. Izunia fon mam odebrany ale po naprawie nie mam twojego numeru, puść sygnałka żebym mogła mieć cie na nowo :D
Mnie tez rozkłada ale nie mam czasu nad tym myslec za bardzo bo młody od wczoraj gorączka, katar i potok śliny. A i teraz ja czytam "Cień wiatru" normalnie nie wiedziałam, że 3 dni tu nie zajrzałam, skąńcze tą to kupię sobie tą druga książkę tego autora
Izunia ale ty kobieta błyskawica jesteś, noooo :D dziękować, Hubi ma jobla na punkcie wyrzucania wszelkich okruszków i smieci do kosza, lata co chwila i obłęd książaczkowy, własnie krzyczy na mnie i pokazuje knigę, że mam z nim "czytać" bosze co za chłop :D
Iza myśle, ze zęby znowu bo nie kaszle tylko leje mu się z noska i gorączka i niespokojny w nocy Zobaczę tak dwa dni i jak mu nie przejdzie to pójdę go skontrolować
hello Moje zwłoki przybyły jestem tak zmęczona jakbym szła do tego wrocka a nie jechała :/
Zmiany na oczkach są jest niby ciut lepiej ale mam sie nie cieszyć bo to różnie może być - za 2 tyg kontrola (17.03)
Załapałyśmy się na USG serduszka i nie jest źle :) w maju mam się wstawić na kontroli u naszej kardiolog
No i hit dnia dzisiejszego. W poradni okulistycznej spotkałam lekarza neonatologa z Jelonki - byli na konsultacji z niunia. Chwilkę rozmawiałam z nim i pytam czy gdzieś przyjmuje i kazał mi zadzwonić na oddział to się umówimy w szpitalu by z dzieciem nie przychodzić do przychodni i chorych dzieci :) Kurcze usmiałam sie serdecznie bo przez 3 m-ce nie mogłam go złapać (fakt mocno się nie starałam ale jednak) a spotkaliśmy sie we wrocku
IWA, Izunia nawet nie mam numeru z tego szpitala...malo tego nie mam zielonego pojecia w ktorej czesci Londynu on sie znajduje...ale mysle ze chyba przejade sie do tego szpitala z ktorego wysylaja mnie do tego drugiego...hehe troche namieszalam...
poki co jestesmy po dluuuuuugasnym spacerze, polowek u dentysty...Minik spi a ja sie zabieram za ogarnianie tego bajzlu...znowu odwiedzily mnie nie te krasnoludki...a no i jeszcze jakis szybki obiad musze zrobic....
AND czyli zlych wiadomosci nie ma:))) ale trzymam kciukasy za wizyte kontrolna:)))
co do rozmownosci na watku....hm to ja i tak czasami nie nadarzam (nadazam??? jak to sie pisze???)
AMA moja siostra ,nie jest madra ,jezeli chodzi o antykoncepcje i w ogòle leki,nalezy do tych co biora co popadnie,nawet te na odchudzanie,tlumacze jej,ale ona jest dorosla ma 27 lat,wiec còz...plastry juz uzywala..
And ciesze sie ze wyniki w miare pozytywne... zawsze to lepiej niz bez zmian no i trzeba byc dobrej mysli...
u nas dzisaij popoludnie beznadziejne bo deszcz sie rozpadal. dobrze ze ciocia zostala mi z dzieciakami bo inaczej nie mielibysmy jak po zakupu podjechac a tak przynajmniej lodowka i zamrazalka nie swieca pustkami :)