Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 2nd 2009
     permalink
    czy na pewno ,to wloska firma? chyba nie...
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Zgadza się, jest 28dni, a tam samoobserwatorki po porodzie, po anty i eksperci. Nie jesteś sama.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no VEVE wstala glodna i je frittate(plackowa jajecznica)...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ewa no pewności nie mam, z allegro wyczytałam, że to włoskie spacerówki - dzięki raz jeszcze.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    buu dziwne ,klikam wszedzie i nic,moze jakas podròba...
  1.  permalink
    witam i ja poniedzialkowo i wiosennie....:)
    w ogrodku zakwitly krokusy...a za oknem żonkile....az chce sie zyc....

p.s. listu nadal; brak:(
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ewa no nie wydaje mi się ...
    Pati u mnie też iście wiosennie - trochę jednak wieje wiatr, ale faktycznie słonko nakręca, że ma się powera! :D
    Z drugiej strony tak nakręca, że Juniorzy są na antybiotyku wrr ... TRUDNO! Ma pomóc niech i tak będzie ...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie słonko przez chmurki się przebić nie może
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wpadlam do domu kontrolnie no i panowie dzialaja takze bez awanturki sie obylo... szkoda bo mialam taaaaaaaaaaaaaka ochote na kims sie wyzyc z deka :wink:
    smrod niesamowity, syf w przedpokoju taki ze az sie plakac chce tak siwo a na domiar zlego mega zimnica ze az normalnie telepka...
    no ale ja tu tylko na chwile a i tak calosc przecierpia mezu... nie bede sie spieszyla do domu to moze przy okazji posprzata jeszcze hehehe :tooth:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No to Aniu - ich szczęście :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A ja pomyłam podłogi jak spała Oliwka, bo nam sie w sobotę nie chciało :wink:
    Teraz Oliwka wstała i je kanapkę, a ja coś na obiadek naszykuję, bo na 16 mam kosmetyczkę (zaraz zadzwonię i zapytm, czy nie mogłabym wcześniej z uwagi na fakt, że dzisiaj w domku jestem) :wink:
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Czesc wam dziewczynki!!!
    Pogoda sliczna a my w domku siedzimy bo Bartek kaszle i katarek sie pojawil!!!Mam nadzieje ze sie nic nie rozwninie z tego!!!
    Aniu ja tez nie lubie remontów a zwlaszcza sprztac po nich!!!Wytrwlosci zycze!!!
    Milego dnia!!!
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    U nas też wiosennie. Dopóki słonko swieciło było gorąco Połaziłam ciutkę po centrum i jestem skonana. Antosik śpi Weroni zasypia a ja delektuję się kawusią :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    babki jakie leki pomagają Wam na przeziębienie? chcę się później wybrać do apteki, bo to mnie zamęczy... :(((
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Talka mi ostatnio herbata z miodem i cytryną, kanapka z czosnkiem, gorące mleko...

Przed ciążą i karmieniem z leków najbardziej mi pomagał Ferwex mojemu ślubnemu Gripex ...
    --
  2.  permalink
    my wlasnie wrocilismy z dosc dlugiego spacerku...szybciutko upitrasze cos na obiadek...i mysle ze skoczymy na jeszcze jeden spacerek...tyle ze juz we trojke:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dzięki.
    nad gripexem się zastanawiam właśnie. może Rafał mi coś przyniesie jak z roboty wróci
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Nie lubię gripexu, nie lubię tych wszystkich złotych środków, które zawalczają "wszystkie" objawy... Wolę z objawami powalczyć osobno a porządnie.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    chętnie bym powalczyła. :smile:
    też nie lubię złotych środków, przed gripexem i jego typu lekami ostrzegał nas pan od PO. bo nie leczy się objawów, a przyczyny.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    kobitki co u was slychac?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja zdycham
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    to nie fajnie masz...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry
    drzwi osadzone i juz nawet odbior technicznym moim wybrednym okiem zrobiony. w sumie ciesze sie jak dziecko bo w koncu nie slychac jak ktos po klatce chodzi i smrod papierochow poczulam dopiero po wyjsciu z domu a nie siedzac w pokoiku. inwestycja jak dla nas dosc duza (prawie 1600zl bez groszy) ale juz teraz wiem ze bylo warto!!!
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ANIA a futryny wybijalas?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa robilismy tylko drzwi wejsciowe dzisiaj bo na wiecej kasy niet. no i futryny polecialy, prog tez.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no pytam ,bo w Krakowie mama tez chce wymienic,wiem ze to drogi interes...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa u nas roznica byla spora jesli idzie o drzwi. kilka firm montujacych bralismy pod uwage i kilka rodzajow drzwi. ostatecznie zdecydowalismy sie na drzwi DELTA PREMIUM z zamkami i ryglowaniem ktore nam dadza lepsze warunki u ubezpieczyciela no i szukajac po lokalnych firmach wyszlo ze roznica w cenie z montazem jest od 150 do 300zl. wzielismy najtansza firme a panowie naprawdę sie przylozyli do swojego zadania i cackali sie ze sciana na korytarzu zeby ladnie wygladalo i uwazali na terakote wyrywajac futryny i montujac prog
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a w pokojach ,tez masz zamiar wyrywac fytryny ,czy tylko drzwi?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa w pokojach futryn na bank nie bede wyrywala bo mi szkoda podlogi (mamy panele i terakote) zreszta musialabym wyrwac wszystkie futryny a tylko 2 drzwi chce wstawic. myslelismy zeby w wakacje zdecydowac sie na wyciecie zawiasow i wstaiwenie nowych zawiasow pod nowe drzwi ale do starych futryn i ci fachowcy z dzisiaj spokojnie by sie tego podjeli no ale na razie to sfera marzen bo z kasa juz wiemy ze sie nie wyrobimy.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no wlasnie szkoda podlogi i mama tez chce tylko drzwi wymienic...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aż zazdroszczę szczelnych drzwi! Ja chcąc wymienić musiałabym wymienić też sąsiadom :/ Nie umiem wytłumaczyć jak to wygląda ale w skrócie to 1 drewniany stelaż jest od 1 do 2 ściany i na tym drzwi moje i sąsiadów -> tak jest w dużej ilości starych mieszkań i domów. ruszając naszą stronę naruszymy ich :/ do d... jedno co zrobiliśmy to ociepliliśmy je odrobinę i obiliśmy cieńką płytą -> te drzwi były z szybkami jeszcze. Tyle że są szpary miejscami nawet i po pół cm i uszczelnianie niewiele daje :(

Uciekam dziewczyny - trzymajcie jutro kciuki... jedziemy do okulisty do Wrocka :/ oby było lepiej i laser nie był konieczny!! Rano jak wstanę to zajrzę do Was gorzej jak mi się przyśnie :/ wyjeżdżamy z jeleniej o 5,30 by przed 8 tam być decyduje godzina przybycia więc może uda nam się około 3 być już w domu
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And - trzymam kciuki za Toske jutro

my do tej pory tez mielismy drzwi takie przepotopowe hmm z 30letnie chyba bo jak kupilismy mieszkanie to kasy na nowe nie starczylo az w koncu po 5latach szybka decyzja bo zrobilam sie trzesidupa a moze dlatego ze mezu mi czesciej i na dluzej wyjezdzac zaczal...
  3.  permalink
    Witajcie wieczornia :)
    Aniu- super,że to juz za wami :)
    And- trzymam kciuki
    Ewa- jak tam przymiarki do własnego biznesu?
  4.  permalink
    AND trzymam kciukasy z calych sil....:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    aga ,daj spkòj ,wiesz ile trzeba miec pozwolen,kursòw pokonczonych a zainwestowac ,tez trzeba wòr pieniedzy,przerasta mnie to...
  5.  permalink
    Domyslam się. Ale z pewnościa to wszyystko jest do przejscia :) Jezeli jestes pewna zysków, to nad czym sie zastanawiasz?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    M powiedzial ,ze jest jedna taka firma tutaj i ponoc ,kasy nie robi ,bo ludzie nie placa...tylko zwlekaja ...ale rozmarzylam sie z kumpela,w sumie temat nie wesoly,ale usmialysmy sie troche...
  6.  permalink
    A to Wy same miałybyście zajmowac się nieboszczykami? Czy zatrudniałybyście kogoś?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa to moze jakas inna dzialalnosc?

u mnie w miescie brakuje mi fajnej kawiarni. wiecie co to na kawe/herbate i ciacho/lody mozna isc bez papierochow i opijusow... no ale niestety realia sa takie ze nic nie przetrwa jesli nie bedzie ukierunkowane na malolactwo
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no wiadomo ,ze na poczatek ,robi sie wszystko ,chyba ze sie ma mase kasy ,to wtedy mozna sobie pozwolic na personel...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    A mi się marzą pyszne naleśniki... nie ma u mnie naleśnikarni i dobrych gofrów

Wyprałam włosy czekam aż ciut podeschną i spać...
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moze kiosk nad morzem,z pizza lodami i napojami,to zawsze schodzi...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a u nas jest super nalesnikarnia ale po diable droga.
    za to moje tutejsze kolezanki jak jada do warszawy to zawsze wzdychaja do pierogarni. takiej u nas nie ma.
    a najlepsze gofry na swiecie sa w Bialymstoku pod Centralem mniaaaaaam az slinka cieknie :D
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    mniam...slina mi leci, a nie mam nis slodkiego w domu...
  7.  permalink
    a najlepsze jagodzianki na Hali Boraczej w Milówce...mmmmmm...az mi sie czasy rajdow przypomnialy...oj kiedy to bylo...
    --
  8.  permalink
    helou kobitki
    M gra w karty ze szwagrem a ja sobie właczyłam komputer
    wczoraj siedziałam do 4 rano! nie mogłam zasnac przez M i to bynajmniej nie chodziło wcale o fiki -miki,on sobie spał od 23.
    posiedziałam na czacie ale sie nasmiałam z tych typków,jakie oni tam propozycje składaja no no no
    widze zmiana awatarków chyba sobie tez cosik znajde
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    kolezaneczki ,do jutra paaaapaaa...
  9.  permalink
    Ciasteczko- no jakie te propozycje, jakie? ;)
  10.  permalink
    tez jestem ciekawa hahahahah :P
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho ojjj dalby ci maz gdyby wiedzial heheheh
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.