Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewa74
    • CommentTimeFeb 27th 2009
     permalink
    IZA ,wiesz ,szukam po necie od czego zaczac,bo szczerze ,nie ma tutaj takiej uslugi,wiem ze jak ludzie umieraja ,to ubiera rodzina ,albo ktos znajomy ,popytalysmy troche ,po znajomych,wiec pomysl nie glupi...
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Czesc wam!!!
    Aniu ksiazke juz zamowilam!!!Badania zrobie w poniedzialek!!!
    And ja polecam jako danie.Karczek pieczony w calosci w rekawie do tego ryz wymieszany z wloszczyzna i polany sosem meksykanskim.Robilam na roczek to danie!!!Smaczne i nie pracochlonne!!!Jajka faszerowane tez dobry pomysl.
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hahahahahahahahahahahahahahahaha - aga dobrze, że juz po godzinach jestem, bo normalnie ryknełam śmiechem jak przeczytałam hihihihihihihihihihihihihi:rolling::tooth::tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeFeb 27th 2009 zmieniony
     permalink
    umieram :confused:
    --
  1.  permalink
    Laski jak miałąm sie w tym zaprezentowac skoro moje górne wdzieki sie zwyczajnie nie dopieły!!!
    oddałam cholerstwo
    wymieniłam na dwie bluzki ,wieczorem zrobie foty to wam pokaze i nabyłam tez ......komplet bielizny KInga-cuuudny mówie Wam
    to na jutro ,rozumiecie:tongue::wink:
    --
  2.  permalink
    Kinge mam takąąąą ze stringaczami uuuuuu

Image Hosted by ImageShack.us

--
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    piekna bielizna...
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
  3.  permalink
    dzbry
    jest ktuś?

Ciacho- bielizna fajna. Jak większość z Kingi :) Oni szyją naprawde udane modele

Chyba juz któras z dziewczyn forumowych pokazywała ten komplet.... Ja tylko już stringów nie lubie. Jakoś dawno mi się przejadły:confused:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hello Agu :)
    Bielizna ładna :) mi się czasami takie cuś extra marzy ale na moje szczęście czasami tylko :wink:
    --
  4.  permalink
    hej And:)
    ja uwielbiam bieliznę. Kupuje jej zdecydowanie za dużo- no ale trudno. Lubię i już :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wiesz co Aguś, ja kiedyś tylko stringi nosiłam. Miałam 2 pary zwykłych majtek i nosiłam je jak miałam @. Teraz mam może 3 pary stringów w szufladzie i jakoś nie spieszy mi się do ich noszenia. Jest mi i niewygodnie i zimno w pośladki
    W ogóle sie zestarzałam - pamiętam czasy jak przy minusie miałam bluzkę do pępka a teraz podkoszulek prawie do kolan by ze spodni nie wyszedł :/ jak nic starość
    --
  5.  permalink
    No ja tez kiedyś nosiłam tylko stringi:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :shamed:mnie na to nie stać :/ Poza tym chyba najłatwiej zrezygnować z takich przyjemności dla siebie jeśli są inne ważne rzeczy :) I dlatego sie cieszę że nie mam takiej fobii i bez żalu przechodzę obok bielizny.
    Czasami cos wpadnie w oko ale nie ubolewam nad tym że nie kupię czegoś bieliźnianego... hehe mój małż by pewnie sie ucieszył no ale zawsze sobie mówię "innym razem"
    --
  6.  permalink
    No jasne- kazdy ma jakies priorytety.
    Wiesz Agi- kiedyś mnie bylo stac tylko na pampersy i mleko dla młodego. Mieszkalismy w razem z teściami w ich 2-pokojowym mieszkaniu i nawet nie było za bardzo kasy,żeby się do rachunków dołozyc. No a o bieliźnie mogłam tylko pomarzyć....
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    hej, jestem ale jakaś oklapnięta i bez życia, może jakąś kawę sobie strzelę
  7.  permalink
    Jemma- no ale przed nami perspektywa weekendu :cheer:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :) a teraz możesz poszaleć nie tylko bieliznowo :wink:
    ja kiedyś też będę mogła :wink:

Znikam spać póki malizna śpi, może uda mi sie dziś szybciej zasnąć i wyspać
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez zagladam na chwile...

Jemma strzel sobie zielona herbatke z opuncja figowa, od razu wigoru dostaniesz :P
  8.  permalink
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja mojemu wlasnie na gadzie poslalam :P
    smialam sie wczoraj do niego ze niby pokoj obok sie jest a gg sie przydaje...
    przez godzine przegladalam z siostra cioteczna duperele slubne i ... wiemy ze nic nie wiemy i zero decyzji, chyba dzisiaj to niue byl nasz dzien...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Oj Aga, straaaasznie mnie cieszy ta perspktywa, cięzki miałam tydzień.
    Ania, ja lubię tą herbatkę :updown:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma no jak sie ja dobrze zaparzy to jest ok... ale jak ostatnio parzylam 5min to tesciowa wyrasilam na tyle ze szybko pewnie nas nie odwiedzi a i sama malo cofki nie zaliczylam :D
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    hehe, wiem: niechcący oczywiście :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    eee to byl pierwszy raz... nabylam ja i chcialam sama sprobowac. i jej i moja 5min parzylam ... o fuuuj. ale zeby nie byc skonczona maupa to swoja porcje tez wypilam a mialam 0.5litrowy kubek a ona szklanke 250::P
  9.  permalink
    A ja juz żyję perspektywą jutzrejszego balowania :)
    dzięki temu nie przeraza mnie az tak bardzo siedzenie rodzinne :) Nawet babci sałatke zrobiłam no i prezencior tez już zapakowany:D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    fajnie ci... ja pobaluje robiac opisy i foty na allegro. a w niedziele wywalanie rzeczy z szafy w przedpokoju i pawlaczy plus oklejanie czego sie da... no ale w poniedzialek otworze nowe drzwi hehehe

znikam pojezdzic jeszcze. jakos mnie nosi a sen jeszcze nei przyjdzie
    pa
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ja pobaluję z rodzicami, ale co tam - wcale nie narzekam, lubię swoich straruszków :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    fajny komplecik
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Bardzo ciekawy artykuł o kryzysie - jeśli którąś interesuje temat
  10.  permalink
    Przeczytałam.
    Mnie martwi kryzys:(
    No nic - tzreba przeczekać.

btw- postanowiłam odświezyć swój wizerunek atawarowy. Tadaaaaammm- oto nowa JA :D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ekstra :)
    jenyś, ja dziś jestem zgon cały dzień. @ nie ma - tylko plamienie- tempka spadła, głowa mnie boli mimo dwóch tabletek przeciwbólowych, grrr :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No niezły, pasuje do ciebie :)
    Mnie tez martwi kryzys i jakas taka globalna bezradność i to, że juz chyba nic nie można przewidzieć...
    Talka, mnie też dzisiaj strasznie bolała głowa, a u mnie to naprawdę rzadkość.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie to nie rzadkość, ale zawsze tabletka pomagała :confused:
    --
  11.  permalink
    Talka- to idż sie połozyc... Po co jeszcze ściskasz brzuch przed kompem?
    dziś jest ogólnie jakis dzieny dzien. Dużó osób narzekało,ze się źle czuje
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    zaraz znikam. dodaję tylko fotkę na photobloga ;]
    csi miami leci, wiec sobie popatrze i pewnie niedlugo zasne ;]
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Dobrej nocy dziewczyny :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja rownież życzę spokojnej nocki ;] i zmykam
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeFeb 28th 2009
     permalink
    No i se poszłam spać :/ zakręciłam się po chałupie i spanie mi przeszło wrrrr
    --
  12.  permalink
    czesc!!!!!!!!!
    dzisiaj wraca mój monżżżżżżżżżżżż
    bedzie koło 15 ,zaraz ogarniam kuchnie i jedziemy po zakupy bo mu robimy obiadek
    przez te 12 dni bede tylkoo raz po raz zagladała zeby byc na biezaco wiec nie martwcie sie wtedy!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    witajcie sobotnio
    dzieci pospac nie daly i juz przed 7 pobudka byla wiec nawet bylam dobra zona i kanapki mezowi do pracy zrobilam.
    u nas straszna chlapa - napadalo sniegu przez noc a temp idzie w gore wiec spacery w blocie sie zapowiadaja ale musze zrobci zakupy wiec wyjscia brak.

Aga no avatar swietny, cala ty :) skomentowalam u mnie, publicznie nie bede :wink:

Jemma ale zes lekturke na dzien dobry wrzucila... musze kawet chyba wypic nim doczytam. a kryzys mnie troszke przeraza, u nas w okolicy i tak nie ma za wielu miejsc pracy a sa straszne zwolnienia :( w sumie pocieszam sie ze w branzy meza moze tak szybko tego sie nie odczuje bo na razie zapotrzebowanie nie maleje...

Ciacho duzo radosci z powrotu meza zycze :)))
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej kobitki,milej soboty,u nas piekny dzien,a co do kryzysu to ja juz sie do niego przyzwyczailam,na poczatku o nim nie myslalam ,bo siedzialam z VEVE w domku i nic mnie nie obchodzilo,potem zalamka bo pracy zerooo a teraz ,to juz moze byc tylko lepiej...bo bezrobotna jestem,wiec kiedys ta porace musze znalezcx...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    kobitki orientuje sie ktòras ,ile kosztuje w koronka porcelanowa na zeba w PL ,NIECH szlak...M wypadla,bo juz 15 lat mial,ale to wydatek jest...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ooo, ciasteczko, ale fajnie! :)
    ja dziś cd. chorowanka. węzły chłonne na szyi mam powiększone, gardło boli :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam sobotnie!
    Ciacho - ty łobuzie - zakupiłas sobie bieliznę taką jak ja kupiłam na walentynki hihihihihihihihihihihihi
    fajna co???????:tooth::rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Niestety z wyjazdu wekendowego nici. :(((( W nocy Oliwka gorączkowała, zwymiotowała całe mleko jak próbowałam jej podać Nurofen w syropie, nic nie chciała pić, budziła się bardzo często i płakała zwłaszcza jak musiała przełykać śliczę. Podejrzewam gardło, ale nie mam pewności. Muszę wyszukać lekarza prywatnie i zamówić na dzisiaj, bo do poniedziałku to nie wiadomo co się z tego zrobi.
    Teraz nawet zjadła kanapkę i wypiła trochę soku – ale ok. 7 podałam jej Nurofen w czopku to temperatura trochę odpuściła, a przy okazji trochę przeciwbólowo pewnie zadziałał.
    Kataru raczej nie ma, chociaż jak leżała koło mnie to coś tak jej tam charczało troszkę :(((
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    aga - widzę nowy avatar, ja wczoraj też szukałam i coś znalazłam - zaraz zapodam! ;)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no to IWA nie fajnie...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a ja potrzebuję antybiotyk, a dziś sobota :((((
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ewa - niestety , czasami tak bywa :sad:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.