Aga gratulacje!!! Rowniez zycze milej niedzieli!!!Jak sie Bartosz obudzi to jedziemy na targi aranzacji domow i mieszkan!!!Mam nadzieje ze bedzie fajnie!!!
Miłego popołudnia dziewczyny:)) Ja zabrałam się wreszcie za kończenie swetra. Jutro zaczynam dietę, dzisiaj zrobię sobie plan diety i treningów:)) Marta, a Ty już jesteś przygotowana?
Dzieci już śpią co niektóre - Weroni i Antosia padły :) Ja też padam na twarz. Było wspaniale!! Osób było duuużo 16+5dzieci ale naprawdę było wspaniale i nie sposób powiedzieć to - to trzeba przeżyć :) Jedzonko smakowało a moja teściowa powiedziała ze wszystkie roladki super a szunka i płaty rewelacja :) Aniu Aguś dzięki :)
Hej, jestem też. Zrobiłam sobie dzisiaj spis przeżartych kalorii i doszłam do wniosku, że jem więcej niż przypuszczałam. Hmm... juz zaczęłam podejrzewać sie o jakies spowolnienie przemiany materii a tu wychodzi na to, że sama sobie jest winna tych 5 kilo.
Hehe, Sheh - pewnie coś w tym jest; ja w ogóle jestem zdania, że nasz organizm jest "zaprogramowany" na jakąś wagę i non stop do niej dąży. A jak R, odezwał się czy nie miał możliwości?
Ja dzisiejszych kalorii nawet nie liczę. BYliśmy na piernikaliach i oczywiście zjadłam za dużo. Nawet nie mam siły wleźć na orbitreka:( No nic - jutro poćwicze dłużej- dziś w koncu niedziela :)
Odezwał się w czwartek, a teraz w sumie już chyba na jego powrót będę czekać.Za 10 dni będzie w Polsce, ciekawe kiedy znajdzie czas żeby mnie odwiedzić, mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu, ale zobaczymy jak to będzie z jego priorytetami, wolę się nie nastawiać zbytnio....
W cz to był ten pierwszy i jedyny raz? Wiesz, nawet jak od razu nie przyjedzie , to chociaż kontakt telefoniczny będziecie mieć i pewne sprawy będzie mozna wyjaśnić. W końcu, z tego co pisałas, to chyba dobry chłopak i nie oszukałby ciebie?
Jem, oszukać to mnie raczej nie oszuka, tyle, że jakoś czuję się ostatnio jakbym była gdzieś w końcówce jego hierarchii ważności, wiem, ze przed wyjazdem miał masę spraw do załatwienia, ale i tak czegoś mi brak, nie chcę się za bardzo wywnętrzać na ten temat, nie wiem, może przesadzam, zobaczymy co będzie po powrocie.
Witam poniedziałkowo, zaczyna sie u mnie maraton praca plus zajęte weekendy aż do urlopu czyli do 8 kwietnia. Masakra, ale postanowiłam ze musze wpasc do was dwa razy dziennie, żeby wiedziec co się dzieje.
dzien bry za mna udany weekend i tez zal ze juz sie skonczyl... no ale oby do piatku :)
dziewcyzny czy znacie jakies smarowidlo do ciala w ZELU?? nie chce balsamu mleczka kremu oliwki tylko zel. mialam kiedys z PALOMA taki kojacy (swietny po depilacji) ale zastanawiam sie czy cos nawilzajacego w tej formie mozna jeszcze kupc
nie, nie kleilam sie ale troche trwa nim sie wchlonie a moze to dlatego ze ja go nie wcieralam. nie znosze niczym sie "mazac" a na rece i nogi czasami by sie zdalo
AniuM ja używam z avonu żelu z perełkami, taki rózowy, jak dla mnie rewelka bo szybko się wchłania A czy ktos stosował colon slim, bo ja od soboty to zażywam i jestem ciekawa czy któraś z was ma jakies doswiadczenie?
O tak- mi się tez podoba ten co Ania pokazała. Bo dupa to nie bardzo :P A tak w ogóle to nie wiem czaemu - kojarzysz mi sie ciasteczko z LAdy Gaga w tej piosence " pokerowa twarz"
co do tej pupki-obrazek był wiekszy taka fajna laska ale tylko dupcia jej sie zmiesciła hahaha wróciłam z miasta ,kompletnie nic u nas nie ma,butów do Piotrusia nie znalazłam z takich do góra 100 zł wolałabym uniknąc kupowania Brtków czy Primigi za 170 zł
U mnie też nic nie ma, ale ja tym razem stawiam na dobre buty z dobrej firmy. Mam wrażenie, że Oliwka w tych co ma krzywo stawia nóżki. W kapciach ladnie chodzi, a w tych kozaczkach nie bardzo.
Oj tak- ja mam fioła na punkcie butów dla dzieci. Złymi butami można im zrobić kuku na całe życie. Wolałabym nie kupić zabawki czy ciucha- ale buty muszą być. Ciacho- a elefanteny oglądałaś? One najczęsciej sa po 99 zł
Ellefanten to w Deichmannie sa tak? no to musze zobaczyc jak po M pojade na lotnisko do Poznania bo u nas w Lesznie nie ma u nas jest tylko jeden sklep z Bartkami i jeden z Primigi a tak to reszta jakies niefirmowe niewaidomoco tez chce zeby miał dobre buty tylko kurde czy one musza byc az takie drogie? no ale tak jak mówisz wole kupic buty niz kolejna zabawke a dzisiaj szukałam takiej kamizelki fajnej takiej sweterkowej ale nie było a jak była łądna to za 40 zł wiec kupiłam wełne i moja mama zrobi mu na drutach z takiej cienkiej-w sam raz na wiosne -jak zrobi to Wam pokaze zdjecie bo ona umie takie super wzorki wysztrykowac ze wogóle dlaczego ja na to wczesniej nie wpadłam?????
Ja wsumie nie miałam jakiś no name tych bucików bo Kornecki, ale jakoś tak do mnie nie przemawiają. Tym razem Bartek, Ellefanten, ECCO wchodzą w rachubę bynajmniej te na wiosnę i sandałki letnie. A właśnie teraz mam problem jak powinny wyglądac buciki na wiosne dla dziewczynki - jeszcze takie wyższe, czy już pólbuciki wyciete, czy raczej i takie i takie zakupić, a później sandały. Nie wiem jak zrobić żeby było dobrze??????
No tak sandałki na pewno takie trzymające kostkę, ale jakie pozostałe buciki żeby były i na cieplejsze i chłodniejsze dni wiosenne. Na lato tez potrzebne zakryte na chłodne dni. hmmmmmmmmmmmmm
Iwa- Kornecki to hmm.. średniawa firma. Oni chyba w ogóle nie robia butów z naturalnych skór. Dla dziewczyn napewno potzreba więcej bucików niz dla chopców. Bartek ma fajna wiosenna kolekcje - ogądaam wczoraj na stronie :)
Ciasteczko- w tych zwykłych skepach obuwniczych bywają butki Antylopy - to świetna firma i tez poniżej stówki