Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeMar 17th 2009
     permalink
    Idę spać. M jutro wcześnie rano jedzie do Wro , na pewno obudzi mi Maksa i nie pośpię sobie do 7 ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dobranoc Jem :)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga haha :P
  1.  permalink
    Ech- zebym to ja się jeszcze na piłach znała :/
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No ja też się nie znam.
    Jak mnie już męczy ta pogoda, a jutro śnieg zapowiadają - bleeeeeh ...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale mi się song spodobał
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMar 18th 2009
     permalink
    Heloł :P
    Ja już z kawą - miłego dziewczyny!
    Pssst ... u mnie słonecznie, ale głowę chce urwać bryyy ;D
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hej z kawą.
    Iza to tak samo jak u nas :)
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    witam i ja, zaraz jogurcik zjem i do pracy
    Aga niezłe z tą piłą :smile:
    Ciacho ja tez mam jedno zboczenie, lubię wode z groszku z puszki.
    Izunia Matuś tez mi kaszle jeszcze mocno, a to tylko efekt mocnego kataru. A chłopcy coś biorą?
    --
  2.  permalink
    czesc ,ja coprawda juz od 6 na nogach no ale nocka super bo padl o 19.30 i bez pobudek spał do rana
    dzisiaj ide na 11 do fryzjera bo juz mam ochote na jakies pasemka
    u nas słonce za oknem ale zimno strasznie bo w domu od rana tez jakos nieprzyjemnie
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Myszorka Juniorzy non stop coś biorą ... nie chce mi się pisać tych wszystkich specyfików > w skrócie jesteśmy po zastrzykach (Filip) i antybiotyku doustnym (Szymko) a teraz w pon mieli oboje stawiane bańki bo znowu wydawałoby się choroba nawróciła ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho nawet nie pisz o fryzjerze, ja już mam taki odrost, że wstyd wychodzić z domu buahahaa, ale już niebawem znowu będę piękna - tydzień z hakiem :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry, widze ze tutaj sie nocne rozmowy znowu toczyly i to calkiem powazne :)
    u nas przez noc napadalo sniegu a teraz dalej snieg z deszczem pada. wiatr tez szaleje niestety...

Aga dobre z ta pila... ale wiesz moze w taki zawoalowany sposob maz ci to i owo chcial zakomunikowac :wink:
    a co do drukarki my mamy laserowke i kupujemy toner a pozniej R sam uzupelnia kasete. w sumie drukarka ma 4lata a tylko raz wymienialismy kasetke, swoja droga jak sie ma znajomych w sklepioe komputerowym to mozna niezle zaoszczedzic - normalnie oryginal kosztuje 280 a oni nam ok stowki taniej sprzedawali :shocked:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMar 18th 2009 zmieniony
     permalink
    A ja od rana rzucam przekleństwami :/ Mam zaległe szczepienia u Antosi wiadomo ale i u Weroniki 2 wrrr dzwonię dziś do przychodni i tłumaczę kobiecie że zależy mi by dr zobaczyła Tośkę bo to wcześniak itd - 18.04 wcześniej nie ma szans do dzieci zdrowych. Więc pytam czy do chorych jako 1wsze dziecko - nie ma wyprzedzeń a skoro nic sie nie dzieje do kwietnia mogę czekać :/ Szlak mnie trafia normalnie. Moja pediatra nie przyjmuje prywatnie a potrzebuję skierowanie na krew dla Tośki i nie wiem cz nie inne mleko bo przecież dzieciak mi zjada w porywach przez godzinę ponad 300ml bebika :/ to nie to że ja jej żałuję ale ona nim sie nie najada

No i muszę zważyć dziecko
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And a nie ma mozliwosci ze rano w kolejke ktos stanie i mala zapisze? poza tym co to za polityka zeby na zwazenie dziecka trzeba bylo sie rejestrowac :shocked::shocked::shocked:
    a na kolejne na szczepienia Tosi zgodzil sie neurolog? u nas jak dziecko ma problemy z napieciem i jest rehabilitowane to go nie szczepia... z tym mlekiem to niezla jest, Krzysko tyle nie wypije na raz nawet :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu ja również mogę zadzwonić ale po kij mi ją rejestrować do chorych :/ Dziś pediatra ma zdrowe od 11 więc pójdę na spacer do przychodni i poproszę by nas przyjęła
    Neurolog nie widzi przeciwwskazań do szczepień tak samo jak kardiolog
    Muszę mieć skierowanie do laryngologa bo dziecko niby nie ma kataru ale cały czas ma strasznie sucho w nosie i miała nieleczone coli w nosku

Na ważenie nie muszę rejestrować bo w zabiegowym stoi waga i mogę isć zważyć - ale w zabiegowym jest inna waga niż w gabinecie i zakłamuje, a miej więcej to ja ją mogę zważyć u siebie na rękach stając na wadze i bez niej
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And wybacz, ale się nie wypowiadam już na temat białych kitli :P
    Ja też mam zaległe szczepienie (to ostatnie po roku) i mam to w doopie - teraz jak Juniorzy non sto coś mają to nie zaszczepię - nie ma mowy!
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej ,babki u nas slonecznie,czekam na kumpele ,przyjdzie na ploty i herbatke...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Iza ja mam to z roku i kolejne z Weroniką. Nie chorowała ale przy zębach był katar a ja nie chciałam ryzykować
    jak będzie u niej lub u dzieci katar zaś nie pójdę :confused: dlatego mam w d.... takie terminy :/ to może jak dzieć się rodzi albo mama dowiaduje o ciąży trzeba już rejestrować :devil: szlak nie trafia i tyle

Antosia dziś mi wynagradza nerwa bo ćwiczenie zajęło nam pół godz i ponad połowę tego czasu śmiała się :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And zgadza się! Najlepiej to zaplanować sobie chorobę i rejestrować się z 2-tygodniowym wyprzedzeniem :devil:
    Ewa to miłych plot - mnie też by się przydała taka posiadówka :D
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    And brak słow na służbe zdrowia, ja z uczuleniem na ręce, tez musiałabym isc do chorych i wolałam odpuścic.
    A mam pytanie o zęby czy wyszły już waszym dzieciaczkom "5"??
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    IZA ,tu mam dwie polki na szczescie,mieszkaja blisko,fajnie wypic kawe po polsku...i poplotkowac ...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    kaaaaawyyyy
    głowa pęka :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeMar 18th 2009 zmieniony
     permalink
    Z lekarzami, to naprawdę szkoga gadać:(( wrrrrrr

a ja się wkurzyłam:(( miałam kupić wózek chicco multiway i NIE MA:(( nigdzie..heh..miałam zamówiony miał przyjść i nie doszed..może za dw tyg:( to samo było z x-landerem..buuuuuuuuuu..chip chlip.. na niego czekałam ponad 3 miesiaće i fuksem zdobyiśmy:(( chlip..

a my wyjeżdżamy na święta teście nam fundują wyjazd i duuuupa..nie chcę targać x-landera..bo duży:( heh a chicco brak:((
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Beata przez Allegro miałabyś szybciej :P
    Ewa to tym bardziej korzystaj z wspólnych spotkań :D
    Myszorka moje Kidsy 5 jeszcze nie mają.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Mmm - Beata pochwal się, gdzie to jedziecie z mężem i Hanią? :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga żyjesz kobieto??? :D
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Iza do Ciechocinka i Torunia, z mężem i HAnią... i teściami..heh..

odpoczynek to napeno nie będzie, ale chocaiż zmienię klimat:))heheh

a co do wózka..na allegro, wychodzi mi drozej..to mam ich w nosie:tongue:..i ciążko z kolorem który chcę:sad: został mi jeszcze jednen sklep w poznaniu może tam się uda:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a mi mama kawkę zrobiła... achhhh :-)
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ja już dwie mam za sobą:bigsmile:..coś mi dzisiaj śpiaco:sad:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja sie ciesze ,bo mama przylatuje za tydzien i tez swieta spedzi tutaj...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hehe
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    pogoda paskudna, wiej jak nie wiem..i nawet na spacer nie chce mi się iść:bigsmile:..zdmuchnie mnie:P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas wiatr, ale pogoda śliiiiiczna!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Beata mnie też by porwało dzisiaj, ale i tak wychodzę :P
    Ewa no to doczekać się pewnie nie możesz co? ;D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink

cudów nie ma... ale ładnie jest :-) hehehe
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no pewnie ,bo VEVE tez polskiegp lepiej sie oslucha i ja poleniuchuje,mama zajmie sie wnuczka...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ale dzicko mi ladnie samo je obiad...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ewa a mama na dłużej się do Was wybiera?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    na 1,5 miesiaca,potem przyleci latem...my to sie na swieta Bozego Narodzenia wybieramy do PL...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry
    Izunia oj cięzko miałam ostatnio i jakoś brak wenny do jakiegokolwiek pisania ale od dwóch dni nadrabiałam co tam u Was i wreszcie dotarłam do dzisiejszego dnia.A poza tym moje dziecię zasypia z kurami ale i z nimi wstaje ostatnio, cały czas mi książeczki przynosi i gdakam, kwiczę, rżę i w ogóle mały obłęd z tym, już wolałam jak latał i szalał, jakoś mniej padnięta byłam.
    Nie wiem czy ktoś z was mógłby mi pomóc sklecic pozew do Sądu pracy chcemy, jesli były już szef mojego nie wypłaci mu należnych pieniędzy za nie wykorzystany urlop i dodatki, podać. Normalnie z nadmiaru wrażeń ostatnio łeb jak sklep i tylko półek brak.
    Dobrze, że dzis nie leje tylko co jakis czas słoneczko wychodzi.
    No i mialam kilka starć z sąsiadami co to chyba ściany młotem pneumatycznym robili, i na moje prośby żeby choć na młodego dźemki zrobili przerwę, niby mówili ok a i tak był taki huk, że połowa osiedla miała dośc a co dopiero my sąsiedzie ościenni, młody oczywiście cały czas na rękach i płakał. Ale panowie mundurowi poprosili w moim imieniu i teraz od 12 do 15 ma ciszę
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale u nas pogoda... bloto po kostki i ciagle pada snieg z deszczem. nie dosc ze wrocilam uszargana po kolana to jeszcze jakich cham na motorze obryzgal wozek (nakrycie musowo do prania) i mnie. przejechal na przejsciu juz na zielonym swietle dlaa pieszych. ma szczescie ze zajelam sie przerazo nym Krzysiem a nie spisaniem numerow:devil::devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jestem.
    Antosia waży UWAGA 5180!!! JUPI hihihi to że cieższa to czuję ale nie myślałam że w tak ciężki miesiac blisko kg jej przybędzie :) Mamy zgodę na podanie kleiku ryżowego nawet i kilka razy dziennie (trochę do mleka) i jabłka
    Mała jak chce ma jeść po te 300mleka a nawet i więcej :)
    Mam skierowanie do laryngologa bo pani dr nie da mi skierowania na posiew z noska
    Jesteśmy zaszczepienie - niestety pneumokoki nie doszly
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And no to swietnie ze Toska przybiera. niech je jak ma dzieciak apetyt :)

Hoga z pozwem nie pomoge bo sie nie znam. a z panami mundurowymi to fajnie ze tacy ludzcy, u nas by to nie przeszlo bo od 6 do 22 wszystko mozna :confused:
  3.  permalink
    Hej dziewczyny:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Oj Ania wziełam panów na sposób, fakt ludzcy byli to może i to pomogło, na początku troszke sie wykręcali, to ja im ze jak by na mnie ktoś zadzwonił i powiedział, ze dziecko non stop płacze to zaraz by byli, żeby chronić prawa dziecka a gdzie z prawem dziecka do odpoczynku, bo moje jest za małe na nie spanie w dzień i suma sumarum wyszło na moje.Zreszta jak najpierw zadzwoniłam na straz to Pani powiedziała, ze oni bardzo chetnie by pomogli ale nie wchodza do mieszkań ale śmiało kazała dzwonić na policję :D ale bynajmniej dzieki mnie i starsi mieszkańcy naszych dwóch klatek mają czas na odpoczynek.
    And super ze Tośka to mały wilczek i je i rośnie.
    Hubcio demoluje pokój a ja z czystej złośliwości dopiero koło 15 wyjde z młodym, zeby panowie od remontu nie załapali ze młody już wczesnieij spał.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    And no to "tyje" jak ta lala ta Twoja dziecina!!!!! ślicznie!
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Hoga - super załatwiłaś sprawę!! :))
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hahaaha Hoga :thumbup:
    And przyznaj się, że Małej drożdży dosypujesz haha :D Wiem jak cieszy każdy gram u wcześniaka :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Iza drożdży to nie bo by rosła na długość i szerokość :P No fakt też rośnie ale nie aż tak bardzo :)

tteraz słodko śpi ale płacz był okrutny - to był krzyk i wrzask :(
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.