no too poszukam jeszcze czasu troche jest a jesli juz tak o butach mowa ,ogladałam dzisiaj wystawy sklepowe i sa juz wiosenne kolekcje-no żadne mi sie nie podobaja! ja nie wiem co to za moda ale te wszystkie buty wygladały mi jak na babcie jakies szukam jakis niewysokich wygodnych do smigania na codzien przewanie nossze dżinsy sportowych mam mase nawet nie wiem ile bo tak to jest jak sie pracowalo w takiej firmie ostatnio nawet zakupiłam takie balerinki Lacosty,fajne sa włąsnie do dzinsów ale takie płąskie a ja nie chodze w takich az całkiem płaskich Nie wiem tylko co ma Ryłko w swojej ofercie bo ten sklep mam tylko w CH
Hej dziewczyny:) Ciasteczko, ja też szukam butów na niewysokim obcasie, ale takich dziewczęcych, eleganckich, a wszystkie takie fasony jak dla mojej babci ehh....
a co do bucików dla małej to penie na to wyjdzie, bo za kostke moim zdaniem bez ocieplenia muszą być już niedługo, później to by sie przydały jakieś bardziej odkryte na cieplejszą pogode do spódniczki, no a później juz sandalki. I chyba jeszcze coś do piasku, ale to już jakies sportowe, bo w piachu bardzo niszczą sie buciki! Uffffffff będzie troszke wydatków teraz!
Ewa to tak jak ja i klapki nie wchodzą w grę. Najlepiej to mi sie chodzi jak sa sandalki z delikatnie zakryta piętą, bo ja wszystkie spodnie nosze bardzo długie!
aga - no normalnie jak nie ma piety to mi tam spodnie wchodzą - nie wszystkie to zalezy jakie spodnie?! Ja do spodni wole pietę zakrytą, a do sukienki czy spódnicy to same paseczki!
ooo ciacho widze ze avatar sie spodobal :) ja u nas sprawdzalam juz ceny butow i bartki od 165sie zaczynaja. do warszawy sie nie wybieramy przed polowa czerwca wiec na deichmana nie ma szans. kupie wiec mlodemu skorzane po prostu jakies nawet no-name, biorac pod uwage 2 pary dla Gabrychy dodatkowo i te dla mlodego to nie jestem w stanie wydac wiecej niz do 80zl za pare
witajcie wtorkowo, u nas szaro buro i ponuro ale licze ze moze jeszcze sie cos poprawi i uda sie pouskuteczniac spacery. zaczynam zalowac ze nie kupilismy Krzysiowi rowerka. moze byloby wygodniej niz z wozkiem. musze sie chyba do komisu przejsc i zobaczyc czy nic nie maja... dzisiaj przechytrzylam Krzysia i jak przed 6 probowal z lozeczka wylezc to mezu dostal kopniaka w kostke zeby po butel lecial i zatkalismy mlodego tak ze spi do teraz i to w swoim lozeczku, nie usmiecha mi sie zeby pielgrzymki do nas uskutecznial.
no ja VEVE pcham w rowerku,ona wòzka nie uznaje,ale tu pogoda dopisuje,szkoda ze na sobote zapowiadaja powròt zimy feee,DZIEN DOBRY...M ma duzo pracy i pòzno konczy...
Izunia ja jestem ale przelotem zeby nie miec problemów w pracy U mnie tez pogoda do bani, na dodatek jeszcze kawy nie piłam. Bo niedawno sniadanie zjadłam, pije te swinstwo z sokiem warzywnym a od dzis zabiegi na ciało i owijanie folią
Jestem trochę podładowana, udało mi się zapisać Juniorów do Poradni Alergologicznej (ICZMP) na 4 maja aaaaaa! :DD Szczerze powiedziawszy spodziewałam się terminu gdzieś w lipcu uffff :P
Myszorka, taki mój prywatny, nie piję kawy, herbaty czarnej i alkoholu, no i odstawiłam słodycze, czyli to co mnie najbardziej truło:D A jakie efekty ma dawać colon slim?
u mnie dość ciepło - siedzę na bluzce na ramiączkach :-) dziś robiłam parówkę z rumianku i nakładałam ubite białko kurze... super :-) wygładziło mi cerę jak nic :)