Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Rumba, daj spokój dziewczyny są trochę zdenerwowane, wiesz jak to jest z małymi dziećmi :) Nie śpisz w nocy, rozdrażnienie, martwisz się o malucha :) trzeba im wybaczyć parę epitetów :)
no to gdzie mam pisac bo juz sama nie wiem :/ tutaj, na clo, gdzie? Jestem na clo, wiec chyba tam, ale...
Tak szcypto_chilli znajdzie. Nie rozumiem tylko czemu na Waszym wątku jest tyle niemiłych uwag na nasz temat?
Wyśmiewacie się, po co? Macie swój, my mamy swój "pierdołkowaty". Jakbyśmy dołączyły teraz do Waszych rozmów o wszystkim to było by tak jak któraś z Was napisała "forum zalały mszyce". Ktoś napisał, że nasze uwagi pod wykresami są słabe merytorycznie dla tych co chcą odkładać. Jak wiecie lepiej to może dajcie dobrą radę zamiast krytykować między sobą. Forum chyba z założenia ma służyć do pogłębiania wiedzy, a nie obrażania.
a ta jakaś chilli czy jakoś tak jest zupełnie nawiedzona
A NA DODATEK FORUM JEST PŁATNE ŻEBY SOBIE WYKRES PROWADZIĆ ! NO PORAŻKA - I ZA PIENIĄDZE TAKIE TRAKTOWANIE !!! hEJ MODERATORZY - KLIENT PŁACI I WYMAGA!
teraz juz nie bede mialy problemy z narostem pustych i ala bezwartosciowych stron
tylko jedno mnie zastanawia....przez tyle czasu pisałyśmy tu o wszystkim i nic się nie działo.....a nagle....bummmm....komuś coś nie pasowało :/ żenada