Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i masz rację, że można powiedzieć nie dziękuję ale ja uważam,że nie zawsze jest to takie proste i nie da się zastosować tego w każdym przypadku bo ludzie się różnią. Nie każdy jest na tyle asertywny żeby powiedzieć "Nie". Są osoby które mają z tym problem. Dorosłe osoby. Ja mam. Nie będę się tu wypowiadać za inne osoby. Może to być traktowane jako pewien rodzaj ułomności życiowej ale na pewno życia nie ułatwia i trzeba dużo pracy w to włożyć, żeby umieć powiedzieć "Nie".
[/url][/url]
[/url]
[/url][/url]
[/url]
A 15 lat potem uswiadomilam sobie, ze rzeczywiscie byl troche "lewy", ale nie dlatego, ze mi zle leki DOBRAL (tylko, ze wogole mi je przepisal). Lepiej pozno niz wcale, co?
No to miałaś szczęście w nieszczęściu, że plamiłaś cały cykl, bo jakby pomogły, to pewnie byś brała nadal.
Jakby na to nie patrzec mi wtedy pigulki nie byly w ogole potrzebne. Ani ja nie zglaszalam lekarzowi takiej potrzeby (zabezpieczalam sie przed ciaza jedynym 100%owym sposobem
), ani nie bylo medycznych powodow zeby mnie "leczyc".Wiecie, trudno wymagać od lekarza, żeby za nas myślał.
zamiast lekarzem często jest się komiwojażerem niemalże.to się zdarza, konkretne preparaty są przepisywane niekiedy dlatego, że za odpowiednia ilość wypisanych recept na dany lek lekarz otrzymuje prezent
[/url][/url]
[/url]

Na jakim etapie wykryłaś ciążę?

gratulacje