Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale to też jest wolny wybór farmaceuty. Są osoby które anty traktują jednoznacznie - GRZECH - i nie chcą przykładać do tego ręki i dlatego wolność wyboru wg sumienia też powinna być brana pod uwagę. A teksty że niech nie pracuja w aptece nie są argumentem i rozwiązaniem. Wystarczy by ludzie zaakceptowali że tak samo jak nie wszystkie sklepy mają dany towar tak samo nie w każdej aptece kupi sie antyki. To jest wolny wybór każedej kobiety, czy chce brać antykoncepcję i to jest jej sumienie
Wiesz, Jadziuniu, jak już jesteśmy przy takich złośliwych zaczepkach, to dodam tylko, że nie sama ortografia wystarcza, by stworzyć poprawny tekst - autorce Twoich wpisów przydałaby się powtórka z interpunkcji, może też ze stylistyki oraz edytor do wyłapywania literówek.
zgadza się, korzystam ze słownika word i właśnie przeczytałam, że jest to jedno ze słów, które słownik źle podaje. "Nie najlepiej" piszemy osobno
sama to robiłam i jak już pisałam, ma to miejsce w firmach tzw. podróbach , w oryginalnych tego się nie praktykuje, mówimy tu o środkach anty a te produkują tylko firmy oryginalne. w gabinecie lekarza widział podpisywanie umowy na wypełnienie tzw. ankiety, której treść sprowadzała się do tego, ile sztuk danego leku lekarz ten przepisał w określonym czasie.
ja w odpowiedzi moge Ci podać kilkadziesiąt, które temu zaprzeczą
dobrze że mam syna