ja musze spadać. Kuleczka odpisałam ci na Przyszłych mamusiach ale odpowiem i tu na ten katar kup sobie krople nasivin, można brac je w ciąży stosuj tak jak sa wskazania dla dziecka. ja nie lubie kropli do nosa ale naprawde sa te skuteczne. jk zakropisz przed wieczorem to w nocy bedziesz spokojnie oddychała...przez nos.
kalabmurka o ktorej masz wizyte ???? nawet nie wiesz jak sie denerwuje naszczescie jestem w pracy za chwile mnie odwiedzi kolozanka z dziewczynkami i mam nadzieje ze szybciej mi czas minie ...ehhhhh
Żurek zrobiony :) steki zamarynowane :) czekam aż M. wstanie i biorę się za miksowanie i pieczenie dziś jabłecznik i piernik toruński oraz pierniczki :) jutro bigos, sernik, garbusek a jeśli będę miała jutro też wolne a na to się zanosi :) to zrobię jeszcze makowca i uszka :) Zrobię jeszcze zalewę octową do śledzi i chyba w środę sałatkę jarzynową :)
Iza u mnie barszcz z uszkami, zupa grzybowa, sledź w śmietanie, pstrąg ( nie uznajemy karpia jako ryby), ryba po grecku, opiekane filety z mintaja lub morszczuka zależy jaką znajdziemy, ziemniaki, makówki, ciasta: sernik, garbusek, makowiec, piernik toruński, jabłecznik, na drugi dzień świąt sałatka jarzynowa, bigos, w pierwszy dzień świąt idziemy w gości się objadać :)
aborta ale bedziesz miala pysznego jedzenia :D u mnie mniej :D barszcz z uszkami sałatka jarzynowa karp mieska moja mama robi karczek kaczka piersi z kurczaka i chrzan sami robimy na swieta:) a z ciast to rolada czekoladowa faledunaju i moze sernik i tyle
a umnie karp to podstawa i inne rybki barsz z uszkami, pierogi z kapusta i grzybkami, krokieciki, makowiec sernik , makowki , moczka ,paszteciki i inne muj M ma bzika na punkcie jedzenia ...
hehe moj tez uwielbia swieta bo wkoncu moze sie najesc wszystkiego i nie przytyje ani kilograma :( a ja musze sie pilnowac bo co za duzo to nie zdrowo:P
ale żeście naprodukowały...ja dzis mam mega doła sama w domu...i sobie piję a co!!!Już 3 bro poszły jeszcze 2 zostały...topie smutki w alkoholu...:(temp spada pojutrze bedzie @:(
ja nie moge jeszcze tamtego wątku nie dokonczylam czytac jak tu już 4 strony wow. dobre te pierdolki :) A teraz mam pytanie :) miesiac temu mialam prolaktyne 1036 po miesicu brania bromocornu spadła mi do 70 jak norme mam od 102 do 496 ;/ co to oznacza????????????????/
a tak przy okazji leneczka strasznie się cieszę że Ci sie udało:)
Witam się i ja:):) cieszę się, że jesteście wszystkie w jednym miejscu, kibicuję, aby ten watek był tu na forum jak najdłużej bo i ja zawsze odwiedzałam Was na wątku s(ta)raczek po 30:):). Chciałabym też dołączyć tutaj do Was, czy przyjmiecie mnie do Waszego grona? :)
W wigilię się nie je mięsa bynajmniej w mojej rodzinie :) w pierwszy dzień świąt goszczą nas znajomi więc na pierwszy dzień świąt nic nie planuję a w drugi dzień świąt jest boxing day :d więc zjemy na mieście :)
Aha upiekę jeszcze schab ze śliwką ale to na drugi dzień świąt do zjedzenia będzie :)
Dziewczyny dzisiaj mam brzuch jakbym połknęła balon, co godzinę latam do łazienki na siku, piersi jakby nabrzmiały, ale mnie nie bolą. Ogólnie psie samopoczucie
a mnie dzisiaj wkur.... moja przełożona bo dyrektorka u mnie w pracy jest w ciąży w czerwcu pójdzie na macierzyński i część obowiązków ja przejmę a moja przełożona mowi dzisiaj do mnie Monika Ty sie musisz teraz pilnować żebyś Ty nie zaszła w ciąże do póki M... NIE WRÓCI NA MASAKRA AŻ SIĘ ZAGOTOWAŁAM
Co do tej sytuacji na forum, itd. To raz, nie wiem o co chodzi i dlaczego sie naszego watku uczepily jakies zolzy ;) a dwa, nie chce sie dowiedziec :) Mysle, ze forum jest dla wszystkich. I jak komus nie pasuje dany watek to na niego nie wchodzi i tyle, ja sie najbardziej udzielam tu. Zapisalam sie do 30tek, ale tam jakos nie zagladam, pewnie dlatego, ze lecze sie clo i z Wami kochane lepiej mi :)
U mnie dzis przez caly dzien cisza, brzuch nie bolal..teraz zaczyna pobolewac a okresu brak :( chcialabym juz zaczac kolejny cykl z clo.
Po tych negatywnych testach chcialam zrobic przerwe, ale Maz mnie bardzo wspiera .. kochany jest :) Takze podnioslam sie po nieudanym jeszcze trwajacym cyklu i bede dalej walczyc :)
Jutro ide rano na badania ASA przeciwcial antyplemnikowych z krwi (dzieki Paula za info :**), Maz jak mu kiedys wspomnialam, ze moze byc taki problem, chce bym to sprawdzila, z reszta ja tez. Zawsze bedzie mozna zadzialac szybciej i zrobic np. IUI :)
ale mnie zirytowaly te zolzy na temacie z CLO.. pozjadaly wszystkie rozumy i beda mowic kto gdzie i co ma pisac... ehhh... obrazac tylko potrafia i brak kultury wykazywac... jak to mowila moj ciocia :pamietaj, cham chamem pozostanie a ty sie usmiehaj..przytakuj a swoje mysl i rob
ja juz podliczam koszta przyszlego cyklu to mi sie slabo robi... ehhh
ide spac. dzis bardzo wczesnie bo sie zle czuje. buzki :**
jeszcze miałam takie plany że jak zajdę to powiem im jak minie odpowiedni czas żeby mogły znaleźć kogoś na zastępstwo za mnie a teraz mam to w dupie niech sobie radzą jak pójdę na zwolnienie