karla znam ten ból, mi po pregnylu nawet nie pekl, zobaczymy w przyszlym tygodniu jak w tym cyklu bedzie. a co lekarz powiedzial na ten 25mm, czy jeszcze peknie?
ja raz mialam w 19dc pecherzyk 26mm bodajze, na pregnyl bylo za pozno, ale pecherzyk musial sie wchlonac po luteinie bo go juz nie bylo w nastepnym cyklu
channtall ja bym uznała za pozytywny:) gin stwierdził, że moje pęcherzyki raczej już nie pękną, ale kazał działać mimo wszystko.. właśnie robię brzuszki a później wskakuje do gorącej kąpieli na pół godziny (gdzieś czytałam, że to może pomóc w pęknięciu). Może to trochę śmieszne, ale czegoś trzeba się trzymać:) Brzuszki w każdym bądź razie nie zaszkodzą na moją zimową oponkę;)
karla,dzieki :) a co do clo to ja w drugim cyklu pomimo brania oeparolu,tez nie mialam sluzu, po tych 2 cyklach na cloa w 1 z odstawienia wspomagaczy,zaszlam,bralam tylko oeparol 3xpo 2 tab,sluz mnie zalewal,kilka wkladek dziennie uzywalam,rewelacja, a teraz ciekawe co zobacze na usg po kuracji clo :)
channtall wynik lh jak marzenie! życzę ci takich dwóch krech także na ciążowym!!! bonim mierzyłaś temp. przy braniu oeparolu? ja nie mierzyłam i tak na oko odstawiłam w 11 dc.
cześć dziewczyny w 26 dc robiłam progesteron wyszło 23,74 nmol/l FF 0,60-4,70 OW 2,40-9,40 FL 5,30-86,00 ME 0,30-2,50 czy to może oznaczać że owu była?
Chantall, widze, ze test owulacyjny wyszedl Ci juz 2gi z rzedu, tempka w gore, mysle, ze owulka nadchodzi wielkimi krokami. :)
U mnie nic sie nie dzieje, tempka wysoka. Nie wiem co jest grane. W srode kolejne badania hormonow. Ogolnie czekam, jestem w stanie zawieszenia. Gin mi na kolejnego maila nie odpowiedzial. Co mnie ciagle denerwuje. Bo tyle place, powinien cos chociac napisac. A tu cisza.
Madziu, trzymam kciuki za wszystkie badanie i oby leczenie pomyślnie sie zakonczylo:-) wyprzedzam Cie o 2 dni:-) ciekawe co jutro mi powie doktorek o moich jajnikach, juz sie boje ehh
Gosia - a Ty bralas teraz clo? Pewnie ten cykl bedzie bezowulki. Z reszta mam teraz taka tempke wysoka, i pobolewanie w jajnikach, jakby bylo juz po owu. Jakby tamten poprzedni cykl byl rowniez i tym ;)
Dzien dobry.jestem po usg i niestety 13dc zadnego dominujacego pecherzyka, jestem załamana znow, bo w poprzednich cyklach mialam pecherzyki tylko robilam usg u innego, i teraz pytanie czy mogla nastapic pomylka. w pt pojade moze jeszcze raz zobaczyc, ale cińko to wszystko widze, a potem to juz sama nie wiem co dalej