channtall...ale super!!! wielkie gratulacje!!!!ja też chcęęęęęę A ja już się gubię w moich obserwacjach...dzisiaj 17dc-dzisiaj dopiero test owul.wyszedł pozytywnie-chyba,więc postaram się mojego męża dzisiaj zgwałcić-bo coś się ostatnio strasznie miga od obowiązków małżeńskich. Tylko ciekawe jest to, że śluz płodny miałam cztery dni temu a dzisiaj susza- w ogóle marnie u mnie z tym śluzem.Ech...no cóż,zobaczymy...pozdrawiam
ruda03 ja kupiłam sobie oeparol na śluz i jest lepiej. Z tym, że można go brać tylko do owulacji, więc dla ciebie już za późno w tym cyklu, a następnego oby nie było! :) channtall jeszcze raz gratulacje!
dzięki dziewczyny, chcoć na gratulacje takie 100% jeszcze za wczesnie :) bylam dzis u ginki ale pęcherzyka jeszcze nie widac, kazała mi na spokojnie przyjsc za 3 tyg, no chyba ze cos by mnie niepokoiło, ale mysle sobie ze ja nie wytrzyma 3 tyg, bede musiała zrobic usg wczesniej, tylko kiedy? kiedy moze juz byc widac?
aj te czekanie to sie ciągnie i ta wielka niewiadoma udało sie czy nie, ja sie testuje 4 marca chyab ze po 12 dniach od podania pregnylu zrobie bete...
Ale cos czuje ze sie udalo tym razem ,tempka w gorze ,jakos inaczej ten wykres wyglada i od 3 dni ,spac mi sie chce popoludniu :) Ale to nie ,to co w pierwszej ciazy...teraz niepoloze sie spac kiedy chce ...musze opiekowac sie mala :)
Albo sobie juz wkrecam ;p az niemoge sie doczekac testu :) a jak niewyjdzie ja sie poddaje ,najwazniejsze ze mam swoja niunie ,najwyzej bedzie jedynaczka :)
noooooooooo mowisz, u mnie z jednej strony atlantyk, a z drugiej Srodziemne. No masakra jak wieje, az mi pranie zwialo , a juz nie mowie o telewizji ( Puzzle ) , ciagle sie zacina ( antena satelitarna ). dobrze, ze chociaz net dziala bez zarzutu
OK więc spróbuj otworzyć w mozilli albo google chromie jak tam nie będziesz widziesz to ściągnij aktualizację Flash playera i wyczyść ciasteczka cookies wiesz jak ?
tak moya, na nastepnej wizycie juz bedzie 19 tydz i bedziemy sie umawiali na polowkowe :)jak to szybko leci ten czas, jeszcze niedawno test robilam...:) a dzisiaj bylam to mi szybciutko usg zrobil, sprawdzil szerokosc glowki i czy serduszko bije :) wszystko jest w porzadku :) kazal odstawic duphaston i w razie co, jakby bolal mnie brzuch to luteine dopochwowo..mam nadzieje, ze nie bede musiala juz brac nic oprocz witaminek i asparginu :)