Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wizytę mam w styczniu 2lub 3-go już nie mogę się doczekać, męża zabieram ze sobą, znając jego możliwości pewnie zemdleje jak zobaczy dzidzie 

na szczęście dziecko zdrowe się urodziło:)

Moja znajoma tez miała @ przy ciąży chyba właśnie przez 3 miesiące, czyli dowiedziała się w 4 miesiącu że jest w ciąży
ja co to dolegliwości ciążowe dowiedziałam się w 6 tygodniu ciąży
.
A co do piersi... u mnie nie są one wyznacznikiem dla ciąży a to dlatego, ze jak tylko nastąpi owulacja niemal od razu robią mi sie wrażliwe sutki a piersi są obolałe do samej @

chciała mnie zobaczyc jeszcze przed świętami, ale ja nie dam rady przyjechac, mam do Niej ok 100 km w jedną stronę, a poza tym ja przygotowuję święta dla calej rodziny. nie wyrobiłabym sie ze wszystkim. W środe mój mąż podjedzie do Jej gabinetu po recepte na Pregnyl ( ma wejść międy pacjentkami). a znów gina po świętach wyjeżdza na konferencję do Warszawy i nie miałaby jak mnie zobaczyć. Więc zapytała się mnie czy nie będzie mi przeszkadzać jak zrobimy szybkie usg w drugi dzień świąt. Mam do Niej podjechać do domku :-) Mówi do mnie: "przyjedzcie, przyjedzcie, od razu kawkę jakąś wypijemy"
kochana jest
także dla niektórych dziewczyn, które nigdy nie odczuwają bólu piersi ich nagłe pojawienie się może być pewnym sygnałem
Ja co cykl miałam inne objawy i co cykl albo bolały piersi,albo nie. W udanym cyklu również bolały. To,że nie bolały,a nagle zaczęły nie znaczy,że to jakiś sygnał. Tak samo jak z jajnikami. Raz boli lewy,raz prawy, raz oba naraz,a znów jeszcze innym razem nic nie boli