Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Za Wami wiele realiów jeszcze nie stoi. Deklaracje są podobne, dlatego piszę od początku, że mnie to niepokoi.
gdybym miała nastoletnie dzieci to zdecydowanie sama podrzuciłabym im pudełko gumek :)
Licho powiem Ci prywatnie, że ja nawet boję się myśleć, że moje dziecko chciałoby uprawiać seks z kimś komu nie ufa, z kimś przypadkowym, w przypadkowym miejscu i czasie. Z kimś komu bardziej zależy na seksie niż na dobru tego mojego hipotetycznego dziecka
gdybym miała nastoletnie dzieci to zdecydowanie sama podrzuciłabym im pudełko gumek :)
To brzmi, jakbyś chciała pudełkiem gumek zastąpić szczerą rozmowę na temat seksu i odpowiedzialności.
To fakt Licho: teoria i praktyka lubią się mijać Jednak zawsze byłam ambitna i lubię wysoko mierzyć Podrzucenie gumek to wg mnie duże pójście na skróty.
Czy takie dorzucanie pudełka gumek to nie jest jasne pozwolenie na seks dla tych nastolatków?
zakładam jedno, że nastolatek nie myśli jak my, dorosle kobiety...
To brzmi, jakbyś chciała pudełkiem gumek zastąpić szczerą rozmowę na temat seksu i odpowiedzialności.
danap czy mi się wydaje czy wątek z założenia miał być szerszy?
Mam takie nieodparte wrażenie,że część osób tutaj żyje przekonaniem,że ich dzieci zawsze będą takie zaptrzone w mamusię i tatusia.
z drugiej standardowo pierwsze głos zabrały panie poczuwające się w obowiązku...
Gdyby moja matka (ojciec) dali mi pudełko prezerwatyw i poprzedzili by (lub nie) to gadką umoralniającą
Jednak z tego co pisze Pani Wonka, ze statystyk wynika, że nie jest to najlepsze rozwiązanie.