Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
najlepsze jest to jak sie kładziemy spać, przykładam głowę do poduszki i wydaje mi się, że słyszę karuzelę...podnoszę się, słucham i cisza [Nina śpi w innym pokoju]kładę się znowu i znowu słyszębudzę męża i pytam czy on słyszy czy ja omamy mam jakieś siadamy oboje na łóżku i ciszakładziemy sie muzyka gra hehhehehew końcu wstaje, ide do jej pokoju a ona co ?śpi i przez sen uderza miarowo nogą a noga na przycisku Mozarta oparta
Przypuszczam, ze tylko na początku, później się przejada hehe--
Ale to super wyglada!!! Ale widzę, że na zywo wygląda jakby było w kolorze szarym, bo na zdjęciu wydawało mi sie to brązowe. A czy tę karuzlę zamowiłaś u tego samego sprzedawcy? Mozesz poprosze podac link do tego sprzedawcy, u którego zamówiłaś skoro taki sprawdzony Oby sie dobrze 'bujało' --
czy bez problemu się czyści?
jak przychodzi co do czego to trudno bez smoczka wytrzymać..
Aga19782 , a jaką chustę polecasz..? Przymierzam się do noszenia synka już od samego początku i jeszcze nie orientowałam się w tym temacie..
Aga19782 , a jaką chustę polecasz..? Przymierzam się do noszenia synka już od samego początku i jeszcze nie orientowałam się w tym temacie...