Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

W Szczecinie polecam speca od fotelików w hurtowni bebe club 

tylko ja nie wiem jaki ten kąt powinien być

A wszystko zależy od siedzeń jakie są w samochodzie kubełkowe, czy proste....U mnie np w Cybexie kąt był za duży, a i fotelik dotykał oparcia przedniego siedzenia pomimo wysunięcia go max do przodu...i coś było jeszcze nie tak z noga od bazy, że nie stała stabilnie....a maxi cosi tylko cabriofix miał dobry kąt. Wniosek taki, że fotelik fotelikowi nawet tej samej firmy nierówny....więc koniecznie trzeba mierzyć foteliki...

Dziewczyny ma któraś poduszkę kojec z motherhood? co toto ma w środku? ugniata się bardzo? a może kojarzycie podobne poduchy innych producentów? zamarzyła mi się taka do spania :)

seriously? kolor i wzor przewijaka? litosci...
jak dzieciaka bedziesz miec na przewijaku to bedziesz patrzec zeby Cie nie obsralo albo osikalo, a nie na wzor...

Ojej a ja chyba jako jedyna używałam gołego , zimnego, surowego przewijaka
Ojej a ja chyba jako jedyna używałam gołego , zimnego, surowego przewijaka Bez żadnych flanelek, pokrowców i tych innych No, ale też nigdy Niny na nim gołej nie kładłam, bo jak zmieniałam pieluchę to miała bodziaka/koszulkę etc., a jak kładłam ją po kąpaniu to zawsze w ręczniku --
Mery ja mam ten kojec, w środku miękka :) kup tej firmy, bo np kupiłam fasolkę na all, tanio, a tam w środku jakieś kulki styropianowe :/ trzeszczy, niewygodne, nie używam :(