Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czy dobrze zrobiłam....

Gofrownicę
macie fajny przepis na kotlety jajeczne
 ), a potem smażę tylko na takiej trochę tłustej patelni.
), a potem smażę tylko na takiej trochę tłustej patelni.I gdzieś widziałam, w jakimś programie o gotowaniu dla dzieci, że można piec placki ziemniaczane (wszystko tak, jak na tradycyjne placki, tylko można na grubych oczkach ziemniaki i na papierze do pieczenia piekli w piekarniku).
czy dalej mam spokojnie czekać na moment kiedy usiądzie sam i wówczas posadzić do krzesełka i zaczynać BLW?
Mam czekać do momentu gdy zacznie siadać sam i wtedy BLW przy krzesełku?
Jak można przyprawiac ziemniaczka i mięsko bo takie prosto z wody Mu nie smakuje...
I co w takim przypadku? Bawić się tak aż załapie i zechce spróbować?

kurcze, chyba powinnam ją już do tego przyzwyczajać, co myślicie?
 kurcze, chyba powinnam ją już do tego przyzwyczajać, co myślicie?
      eee, Fragile, to jakżeś tę książkę czytała, hę?
ziecko się może bawić jedzeniem. A Krasnal się nie bawi
Tylko rozgniata

- wiem, że jeszcze za wcześnie
 - wiem, że jeszcze za wcześnie 
Monikha, uśmiałam się setnie, Ty wiesz, że do głowy mi to nie przyszło? :DDD Dzięki!

Tylko mnie nie zakrzyczcie, ale jak zobaczyłam, że on taki chętny do próbowania to dałam mu raz (!) piętkę od chleba do łapy no i wyglada na to, że mu smakowało!
hehe, a co Ty myślałas, Frag, że będzie ludziki z jedzenia lepił?

To by było dobre :D No wydawało mi sie, że będzie na tacce rozklepywał, patrzył na to, co ma w rączce. A tu dup - rozgnieść, wytrzeć i wypuścić z krzesełka. Nawet nie obdarzył brokuła swoim jednym spojrzeniem.
 To by było dobre :D No wydawało mi sie, że będzie na tacce rozklepywał, patrzył na to, co ma w rączce. A tu dup - rozgnieść, wytrzeć i wypuścić z krzesełka. Nawet nie obdarzył brokuła swoim jednym spojrzeniem.