Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No i robi tak, aż do momentu kiedy nie chce już jeść. Wtedy zaczyna się bawić, rozgniatać, rozrzucać, do buzi wtedy już w ogóle nie bierze.
 Jak to się te zalecenia żywieniowe zmieniają...
 Jak to się te zalecenia żywieniowe zmieniają... 

Robiłaś któreś z tych "mlek"?
 Jak byłam na diecie bezmlecznej dodałam stronę do ulubionych i na tym stanęło
 Jak byłam na diecie bezmlecznej dodałam stronę do ulubionych i na tym stanęło  Ale może teraz, skoro przypomniałam sobie dzięki Tobie o tych mleczkach roślinnych, to skuszę się na migdałowe
 Ale może teraz, skoro przypomniałam sobie dzięki Tobie o tych mleczkach roślinnych, to skuszę się na migdałowe 
Patrzcie, co znalazłam Jak to się te zalecenia żywieniowe zmieniają...
 , żebym zapamiętała i "cukierki, marmeladki, czekoladę" serwowała do każdego posiłku
, żebym zapamiętała i "cukierki, marmeladki, czekoladę" serwowała do każdego posiłku  
      Gdzie zaopatrujecie się mleko kokosowe?
 O ile w domu nawet tego nie tknęła, o tyle na spacerze pochłonęła wszystko. Przez jakiś tydzień czy dwa, jadła śniadanie na spacerze i nie wiem, czy rozepchała sobie tymi śniadaniami żołądek
 O ile w domu nawet tego nie tknęła, o tyle na spacerze pochłonęła wszystko. Przez jakiś tydzień czy dwa, jadła śniadanie na spacerze i nie wiem, czy rozepchała sobie tymi śniadaniami żołądek  czy o co chodzi, ale nadszedł dzień, że zamiast na spacerze zjadła śniadanie w domu!
 czy o co chodzi, ale nadszedł dzień, że zamiast na spacerze zjadła śniadanie w domu!  Co lepsze! Na spacerku dodatkowo zjadła grahamkę z piekarni ;-)
 Co lepsze! Na spacerku dodatkowo zjadła grahamkę z piekarni ;-) Także wierzę w to, że Twojej córci też minie niedługo etap "niejadka". Może też musiałabyś znaleźć na nią jakiś sposób? U Hani apetyt wrócił wraz z końcem 15 miesiąca.
 Także wierzę w to, że Twojej córci też minie niedługo etap "niejadka". Może też musiałabyś znaleźć na nią jakiś sposób? U Hani apetyt wrócił wraz z końcem 15 miesiąca.

Witam
Mam pytanko , karmię cały czas piersią ale muszę przechodzić pomału na MM bo mała nie umie pić z butli a żłobek za 2 miesiące - powoli chcę ją przestawiać . Jakie MM polecacie żeby było jak najlepsze dla małej i nie sprawiało problemów brzuszkowych ?
Jeszcze jedno , mała już drugi dzień nie robiła kupki i trochę mnie to martwi ... czy przy karmieniu piersią może być taka przerwa ? dotychczas miałam 3-4 niespodzianki dziennie więc mnie to martwi bo jest marudna i nie wiem czy nie od tego
--

...
... )
 )

naprawde dobrze jest przeczytac ze nie tylko moj synek ma takie "akcje" z nie jedzeniem.

[/url]
[/url]

Żałuję, że fotek nie zrobiłam, jak żarł tą "pizzę" i jeszcze dokładki zażądał.
 Żałuję, że fotek nie zrobiłam, jak żarł tą "pizzę" i jeszcze dokładki zażądał. [/url]
[/url]

[/url]
[/url]

Lecia Ty mi powiedz, skąd w takim razie te nasze dwa sozguny mają tyle powera do rozrabiania...
A to każdy może zrobić? Jak tak, to ja mogę powrzucać, bo i tak dzisiaj dla siebie miałam kopiować.

[/url]
[/url]

Nie wiem, która wrzucała przepis na chlebek bananowy, ale rany boskie, jakie to dobre!!!

ja tak na slodko lubie. A na carrot cake macie jakis dobry przepis?
 ja tak na slodko lubie. A na carrot cake macie jakis dobry przepis?