Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url
[/url [/url
[/url
 ).
).

Ostatnio na topie są kluchy leniwe i muszę je robić, bez kitu, co drugi dzień, bo potrafi mi na raz zeżreć 20, albo i więcej
 Ostatnio na topie są kluchy leniwe i muszę je robić, bez kitu, co drugi dzień, bo potrafi mi na raz zeżreć 20, albo i więcej  A np. mięsa pod żadną postacią nie je (no chyba, że parówki, ale trudno je nazwać mięsem).
 A np. mięsa pod żadną postacią nie je (no chyba, że parówki, ale trudno je nazwać mięsem).  
       [/url
[/url

Winnicad dzieki! To fakt ida mu zabki teraz, a mocno rozpulchnione dziasla

a nie che tak dla zabawy tylko mu dawac
 Pozwól Jasiowi, niech sobie  miętoli do woli, rozrzuca i tak dalej, a za jakiś czas na pewno coraz więcej i więcej będzie lądować w buzi :>
 Pozwól Jasiowi, niech sobie  miętoli do woli, rozrzuca i tak dalej, a za jakiś czas na pewno coraz więcej i więcej będzie lądować w buzi :>

dzis jakdłam przy nim byłke i wyciągał łapke to mu dałam kawałek, no to odrobine zjadł bo widziałam jaki kawałek miętolił w buzi, no ale tak jak pisałam w formie zabawy tylko, moze bedzie lepiej
 dzis jakdłam przy nim byłke i wyciągał łapke to mu dałam kawałek, no to odrobine zjadł bo widziałam jaki kawałek miętolił w buzi, no ale tak jak pisałam w formie zabawy tylko, moze bedzie lepiej
      chlebek mu daje z masełkiem to w buzi zostaje kawałek 1x1cm i go tak jakby gryzieKakai, Lilka czasami na śniadanie nie zje więcej chleba niż taki kawałeczek 1cm na 1 cm. Zresztą ona np. lubi tylko taki świeżutki, jednodniowego już nie zjedzis jakdłam przy nim byłke i wyciągał łapke to mu dałam kawałek, no to odrobine zjadł bo widziałam jaki kawałek miętolił w buzi
 Jaś jest jeszcze mały i ma dużo czasu
 Jaś jest jeszcze mały i ma dużo czasu  

,niedlugo bede musiala  sama jesc rekoma
,niedlugo bede musiala  sama jesc rekoma  
       [/url
[/url [/url
[/url [/url
[/url