Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na co powinnam jeszcze zwrócić uwagę?
Dawidek podchodził do dzieci, ale zupełnie nie wiedział co z nimi robić
Nie usiedzi w miejscu, nie zainteresuje się czymś dłużej niż 5 min i ma swój świat. Potrafi się zawiesić na dłuższą chwilę, ma ataki histerii jak coś jest nie po jego myśli, aż się wtedy cały trzęsie i najbardziej niepokoi mnie walenie w złości głową w podłogę
- glownie to, ze nie robi papa. nie pokazuje palcem itp wymienione przez Monie, ze czesto udaje gluchego, chociaz to moge skojarzyc z tym, ze po prostu niechce robic tego o co go prosze. Ciagle rozbiegany, szalony. Na placu zabaw chce sie bawic z dziecmi, ale glownie tymi starszymi. Lubi patrzec do wozkow.. Madzik, a co konkretnie Cię zaniepokoiło, że zdecydowałaś się na wizytę u specjalisty?
- moj do spania tez nie uklada zadnych misiow. nie uklada misi do spania itd
jak pogadasz z mamami (takimi fajnymi) to sie okazuje ze 3/4 dzieci ma to samo, albo mialo taki etap, albo bedzie mialo
- a co chca Ci wmowic jezeli chodzi o mlodego?? Mam przykład z Gugim i naciągającą neurolog...
Dziewczyny jak oduczyć Małej pisku?
- no moj kiwa tylko nie ;) Teraz już umie kiwać głową na TAK/NIE, jak się pytam czy chce jeść czy pić i też jest łatwiej.
a co chca Ci wmowic jezeli chodzi o mlodego??
Dziekuje ale wlasnie moje kolezanki maja jakby ksiazkowe dzieci albo po prostu nie mowia rzeczy nie wygodnych.
- no to troszke sie nastawilam pozytywnie. Dziekuje dziwczyny.. Moj kuma to co mu wygodne.. Dzisiaj mu mowie "Zejdz z krzeselka i dostaniesz mleka" to zlazl zaraz, albo idz na kanape i dostaniesz kisiel i tez tam poszedl, wiec moze tez beda z niego ludzie he he. Miki też nie chciał robić z siebie małpy i nie robił większości rzeczy wymienionych przez Monie. No i zdecydowanie nie lubił tulenia, bliskiego kontaktu, mówić zaczął dopiero grubo po skończeniu 2 lat i co? Ano nico. Jest piekielnie inteligentnym gadula, przytula się w każdej swojej wolnej chwili, żartuje... Co prawda nadal nie karmi misiów oraz nie kładzie ich spać, ale myślę, że mimo tego będą z niego ludzie
wiec moze tez beda z niego ludzie he h
madziik, bez jaj, twoje dziecko ma dopiero 1,5 roku!!!!! no troche ponad.
uklad nerwowy u dzieci rozwija sie indywidualnie.
- w sumie sie nie rozgladalam nawet... no nie bede owijac w bawelne ze nie ciekawie mamy z kasa... a kupno wiekszego lokum nas czeka, ale sprubuje cos poszukac :) Madzik, a w twojej miejscowości nie ma czasem takich zajęć godzinnych dla maluszków- coś ala rytmika?
Hydro- moze u Was sie dołozyla zazdrosc o młodsza córę? ( znam z autopsji, mam młodszą siostre:)
tablicy jakieś cyferki i inne ?Czy to zależy od okulisty po prostu?