Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Przypomnialo mi sie ze problem z mowa moze byc tez u dzieci, ktore nie umieja gryzsc.. wiec moj syn pogryzc owszem umie, ale odgryzienie kawalka cheba czy miesa to juz problem..
żeby nie brać tego zaraz jako jeden z wyznaczników autyzmu
wiem, że u autystyków też występuje ale w innych zaburzeniach również)
Najbardziej lubi mięsko
Skierowania nie potrzeba u nas wcale
Niestety godzina 8 rano,
A do poradni PP gdziekolwiek trzeba miec skierowanie?
A o której Staś zwykł się budzić rano?
Jak już będziesz na tej konsultacji, to po prostu mów wszystko co Cie martwi, a co uspokaja. Obie te strony są istotne. Postaraj się nagrać filmiki z tymi cechami, które Cie martwią, bo np. o ile nie są one związane z autyzmem, to psycholog doradzi jak je 'likwidować".
Dziewczyny powiedzcie mi jak wytłumaczyć takiemu brzdącowi że kupa to nie siusiu i woła się przed zrobieniem a nie tuż po?
- nawet mi nie mow.. musze go "wiazac" we wozku i jechac srodkiem miedzy regalami ha ha wyprawy do sklepu to byl istny koszmar
- o mamo, tez tak chce he he kiedy jest już bardzo śpiąca to przynosi mi pampersa do założenia, bierze swoje mleczko i się kładzie spać.
- poradnia psychologiczo-pedagogiczna? PP
Monia502: PP
- poradnia psychologiczo-pedagogiczna?
Treść doklejona: 04.08.14 22:34
Relacja z wycieczki do marketu... po.ponad godzinnym siedzeniu w spacerowce wypuscilam mlodego z wozka a ten oddalil sie z predkoscia swiatla od nas i rozpedzony wpadl prosto na polke z butami, nawet nie zdarzylam go zlapac... i kolejny guz do kolekcji. I jak tu go puszczac bez wozka...