Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

codziennie coś nowego, a najlepsze, że dużo powtarza.Obecnie Dawidek czeka na mnie....
Tak mi jakoś do smyczy przypasowało
Chyba muszę się obudzić 
Wtedy to jest istna torpeda
codziennie coś nowego, a najlepsze, że dużo powtarza
;

;
A opłaca się "inwestować" w kosmetyki z wyższej półki, apteczne, np. Bioderma, Iwostin? Jak myślicie? Bo widzę, że zazwyczaj mają ofertę dla dzieci. Ale jak skład ma być taki sam (swoją drogą muszę spr), no to po co przepłacać?
;

;

Mówię PRAWIE, bo dopiero od kilku dni, i jeszcze ja dopytuję czy chce siusiu/kupe, a uznam, z ejest odpieluchowana dopiero jak już ja nei bede o tym mysleć 
ale te 50 czy 50+ to chyba przesada. dziecko musi lyknac troche promieni slonecznych. z maluchem sie po porstu schodzi z plazy ok 11 i wraca ok 16.
Poza tym, tak sobie myślę już o konkretnym przykładzie Moniki... to chyba nie będą w hotelu/pensjonacie siedzieć pomiędzy 11 a 16?

No to zdziwko, my byśmy chyba nad morzem tyle nie wysiedzieli. To znaczy na pewno.
jak na plaży to zawsze lokujemy w cieniu
;

Ale że my siedzimy długo, bo od 9-11:30 i potem po 16 na chwilę idziemy?

;
i namiot nie namiot, parasolki, mozecie nawet dziecko w kombinezon ubrac od stop do glow, dla mnie to niepowazne jest.
;
OK. Myślałam, że między innymi do mnie.
;
ziewczyny ja mojego 14 miesieczniaka nie bylam w stanie utrzymac pod parasolem czy w ogóle namowic na siedzenie w namiocie...
Pisałam o sobie, zadano mi pytanie, odpisałam jak to zwykle u nas jest.
Pytanie, czy filtr 50 albo 50+ musi być, czy jednak trochę niższy.

NO właśnie, dlatego czymś smarować trzeba, nawet w tych "bezpieczniejszych" godzinach.
Ale nikt Cię nie starał przekonać, że nie... Dostosowujesz do siebie, dla mnie zrozumiałe.
;
;