Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. A dlaczego nie dasz małemu na to sniadanie np.platki kukurydziane i zalac to 150ml mleka lub manne na mleku. Będzie syte i za dużo mleka nie dasz. Kolacje powinien jesc syta,a jak musi to na noc 150ml max.
a co ty winni chcesz rozcienczac? mm czy krowie juz w sklepach mega rozcienczone???
a jakies inne rzeczy mu do picia dajesz? b
Co do butli 4 razy dziennie to jak dla mnie za duzo Adas jest duzy i nie rozumiem co to znaczy armagedon....
Jak im lwpiej tlymaczyc? Ze zabawki sa wspolne, bo sa rodzenstwem czy ze to twoje, a to braciszka?
kto aktualnie trzyma zabawkę, ten może się nią dowolnie bawić. Jeśli drugie chce też się bawić- albo się pyta, czy mogą pobawić się razem, albo czeka, aż zabawka będzie wolna.
No i gdyby to czekolada była, to trudno, nie dałabym, ale mleka nie mam serca mu odmawiać, bo kocha je miłością wielką
No kasia, jak nie rozumiesz? Normalnie, płacz jest i żal wielki.
Ze zabawki sa wspolne, bo sa rodzenstwem czy ze to twoje, a to braciszka?
Najlepsza jest zabawka,ktora obecnie bawi się siostra
Bosh,jakie to ciężkie.. Wiem,ze taka kolej rzeczy,ale niedawno była taka malutka,a już do przedszkola poszla.
Wiem,ze taka kolej rzeczy,ale niedawno była taka malutka,a już do przedszkola poszla.
a moze sie jakas logopeda na forum znajdzie i potwierdzi, ze u dwulatka butla i to jeszcze cztery razy dziennie to juz nawyk do wyeliminowania niestety.
Ulcia a ile u Was trwała adaptacja?
No oczywiście wiele słów bardzo trudnych przekręca trochę, ale serio radzi sobie świetnie, więc wydaje mi się, że bynajmniej u nas butla nie wpływa na mowę.
Ula zapomnialas chyba ze nasza logopedka pierwszy dzien w pracy...
No Adaś tez cycus.. Mam Nadzieje, że szybko się mu spodoba...