Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jasny stolec kojarzy mi się z problemami z wątrobą.
Oraz kiedyś mi mówiła, że przy infekcji bakteryjnej zwykle temperatura jest dużo wyższa [Marcelinki 37,8 to wcale nie jakoś specjalnie dużo] oraz katar jest zwykle zielony.
Co za dziecko, niby niemożliwe a ona jednak udowadnia, że można
katar jest zwykle zielony.
Gęsty biały albo żółty to raczej wirus.
tak w ogole to wiecie jak latwo rozpoznac zakazenie bakteryjne u dziecka prz katarze - jak po kilku dniach odciagania zaczyna was bolec gardlo;-P
Nie kumam, przecież wirusem też można się w podobny sposób zarazić.
Dawidek nawet przy wirusówkach ma 40 st i wyżej... taki urok ;)
akirko, tylko pediatra rozsadzi czy trezba antybiotyk czy nie
Dopiero jak zanabyli Katarek to się zarażać przestała.
kazdy gada co innego, bo i kazde dziecko jest inne. dla kazdego tez katar zielony to co innego zapewne.
akirko, tylko pediatra rozsadzi czy trezba antybiotyk czy nie. na sam katar antybiotyku sie nie daje, ale juz katar + goraczka trwajaca przykladowo 3 dni - ja bym dala.
Hmm no to nie wiem.
Nie chce, zeby Maksiu mial kiedys czarne zabki . Nie cierpie tego u dzieci.
a my sie zabieramy dzis wieczorem za pierniczki:-D
kiedys czarne zabki
Monia, bo syn dzasti nalot ma zolty tylko dzasti nie chce zeby mial czarne zeby. a te czarne zeby u dzieci sa od lapisowania, jeeezuuuuu
logopedy, ze kaze im robic to i to. ale jak zaczal mowic to jezyk wpada miedzy zeby, czyli tzw. seplenienie. i tak sie zastanwaialam czy to rodzice zenidbali czy o co chodzi. bo ja rozumiem, ze male dzieci, ze moze jeszcze 5, 6cio, 7 latki, no dobra 10, jak cos sie ciagnie. ale 15latek?
jak tylko weszliśmy do przychodni, to ozdrowiała i zaczęła nawet tańczyć i śpiewać
tylko dziecko zostaje "zarazone" przez osobe majaca bakterie prochnicze
Ale chyba tez mozna z braku higieny, albo od słodyczy i złego mycia zebów?