Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ona ma tak mocny sen, że głośno dzwoniący tel, chodzący tv, krzyczący ludzie nad głową jej nie obudzą, ale jak tylko na nią kołdrę narzucę, to w ułamku sekundy ją z siebie skopie.
Ale u nas nie dało się uniknąć przeniesienia bakterii próchnicy, bo syn mój uwielbia znam nasze szczoteczki do zębów. Mimo że go pilnuje to zawsze wynajdzie i wkłada je do buzi.
W przedszkolu tez nie ma mycia zębów
Katka, a używacie tej elmex dla dorosłych, czy dla dzieci? Bo ta dla dzieci bardziej przypomina mi w smaku gumę do żucia niż miętę...
- oddam do zlobka :P za mnie panie w zlobku odwalily robote,
madziik, a musi z tego kubka juz teraz pic?
powiem ci z wlasnego doswiadczenia - przyjdzie czas to cie maly zadziwi.
czy z "gilem do pasa" posyla się dziecko do przedszkola
Winni ale tu nie chodzi tylko o te nieszczęsne ubytki ale o wyrobienie nawyku.
Dziewczyny, ja jeszcze niedoswiadczona w temacie i nie wiem - czy z "gilem do pasa" posyla się dziecko do przedszkola. To tylko katar, tyle, że bardzo rzadki i trzeba co chwilę wycierac nosek...
Jeszcze zależy, jaki katar. Jak połączony z ogólnie złym samopoczuciem i przeziębieniem, to siedzi w domu, bo to po prostu mało komfortowe dla niej iść wtedy do przedszkola.
Ja mam pytanie jak podejść do tematu picia ze zwykłego kubeczka... juz pare razy probowalam to mlody wiecznie oblany i narazie mamy bidony i lovi 360....