Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

A może on tak bezpieczniej się czuje? Lub może lepiej mu się śpi w ciemnosciach egipskich, że nawet pół światła nie widzi????
U nas w sypialni jest ok. 18 stopni
My tez mamy okolo 19 stopni
U nas 18-19 stopni

normalnie mamy 24 i jest tak "akurat"
i pekl bębenek już.
Ja bym umarła w takiej temperaturze. My jesteśmy zimnolubne. W pokoju, w którym śpimy mamy 17 stopni
a w nocy nie grzeja kaloryfery- czemu nie grzeja??

ale to juz bylo za zimno. Wlasnie ponic lepiej dzieci cieplej ubrac w domu, a obnizyc temp niz podkrecac, bo najgorsze sa te roznice tmperatur no i poza tum znowu o hartowanie chodzi. Zatem ja sama tez bym chciala miec nawet 26 w domu, ale ze wzgledu na chlopakow skrecilam
Wlasnie ponic lepiej dzieci cieplej ubrac w domu, a obnizyc temp niz podkrecac, bo najgorsze sa te roznice tmperatur- zgodze sie... u kolezanki na chacie zawsze tak goraco, ze ja (cieplolubna) zdycham z goraca, a ona potem sie dziwi, ze dzieci co chwile chore:/

Katka, tak blona się zrośnie. Pekniecie blony spowodowalo ustąpienie bolu. Dostala już dawke antybiotyku,rana kolejna dostanie. Oby pomoglo.
u kolezanki na chacie zawsze tak goraco, ze ja (cieplolubna) zdycham z goraca, a ona potem sie dziwi, ze dzieci co chwile chore:/
bo jak w domu jest 19,- ja mam w dzien 22, ale kolezanka na bank ze 27/28... a to znow dzieci sa chyba bardzooo przegrzane..

wiec odczuwalnie nie ma takiej roznicy. Natomiast przy 24 to bym chodzila i w krotkich spodenkach i koszulce (no jak latem, nie). Zresztam Wy chyba tak chodzicie nie? I organizm jest jakby stale cieply. Wychodzisz na zewnatrz -sto
i katar leje sie od razu
le kolezanka na bank ze 27/28
Zresztam Wy chyba tak chodzicie nie?
Mój mąż tak samo ma - długi rękaw, gołe nogi :Di katar leje sie od razu
Ale może to jak ze wszystkimi teoriami, że u nas to wyjątek od reguły...
No właśnie napisałam - to akurat kompletnie nie ma pokrycia.
), bo ja jestem strasznie ciwplolubna, ale qlaaniw chodzi i to, ze wszwlmie badania udawadniaja, ze to wlasnie niezdrowo, ze.latwo o infekcje itp. Zimno mi teraz jak jasna cholera, choc pod koldra jestem, ale oddycha sie bez watpienia lepiej niz jak jest zaduch

Poza tym zbyt duża różnica temperatur, tęż ryzykowna 27
No, ale wiadomo, że są przypadki, że 19 chorowac bedą ;)

ze wszwlmie badania udawadniaja, ze to wlasnie niezdrowo, ze.latwo o infekcje itp. Zimno mi teraz jak jasna cholera, choc pod koldra jestem, ale oddycha sie bez watpienia lepiej niz jak jest zaduch

Frag - to pewnie do mnie bylo z tymi 27 :)
Ja przy + 3 na dworze chodze w czapce :D
Frag, no ale przeciez akurat katar to Twoi chlopcy maja czesto
choc dla.osob lubiacych cieplo (jak ja) uciazliwa- skad ja to znam... moje mieszkanie trudno nagrzac i wczensiej by zaoszczedzic to wogole chodzilam w dwoch swetrach a na noc pod koldre i kocyk by nie zamarznac... prosze co z czlowieka robia kredyty :PP

Przynajmniej tak u moich rodzicow jest. Gorąc, nie ma czym oddychac (22-23 st), otworzą okno i jest przyjemnie, ale w momencie zamknięcia okna znowu gorąco. No dobra, po 5 minutach może- no zalezy od mieszkania.. ja mieszkam w kamienicy na poddaszu, wiec zimno jest moment od dachu, 2 sciany sa odkryte i tylko z jednej strony, od lazienki ktos mnie grzeje, bo z drugiej puste mieszkanie.. ciagle mi ciagnie zimnym.. w bloku inaczej, bo moja sis mieszka, kaloryfery przykrecone a cieplo, ze w nocy sie czlowiek odkrywa ;)

rano schowany pod poduszkę- ja to chowam wysoko by wzrok nie siegal, bo z szuflady to sobie sam wyjmuje ha ha

U nas też 19 stopni w dzień a 17,5 w nocy. Dla nas 24 juz sauna, no ale my zimnolubni jesteśmy :D
Gorąc, nie ma czym oddychac (22-23 st), otworzą okno i jest przyjemnie