Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A może on tak bezpieczniej się czuje? Lub może lepiej mu się śpi w ciemnosciach egipskich, że nawet pół światła nie widzi????
U nas w sypialni jest ok. 18 stopni
My tez mamy okolo 19 stopni
U nas 18-19 stopni
normalnie mamy 24 i jest tak "akurat"
i pekl bębenek już.
Ja bym umarła w takiej temperaturze. My jesteśmy zimnolubne. W pokoju, w którym śpimy mamy 17 stopni
- czemu nie grzeja?? a w nocy nie grzeja kaloryfery
- zgodze sie... u kolezanki na chacie zawsze tak goraco, ze ja (cieplolubna) zdycham z goraca, a ona potem sie dziwi, ze dzieci co chwile chore:/ Wlasnie ponic lepiej dzieci cieplej ubrac w domu, a obnizyc temp niz podkrecac, bo najgorsze sa te roznice tmperatur
Katka, tak blona się zrośnie. Pekniecie blony spowodowalo ustąpienie bolu. Dostala już dawke antybiotyku,rana kolejna dostanie. Oby pomoglo.
u kolezanki na chacie zawsze tak goraco, ze ja (cieplolubna) zdycham z goraca, a ona potem sie dziwi, ze dzieci co chwile chore:/
- ja mam w dzien 22, ale kolezanka na bank ze 27/28... a to znow dzieci sa chyba bardzooo przegrzane.. bo jak w domu jest 19,
le kolezanka na bank ze 27/28
Zresztam Wy chyba tak chodzicie nie?
i katar leje sie od razu
No właśnie napisałam - to akurat kompletnie nie ma pokrycia.
Poza tym zbyt duża różnica temperatur, tęż ryzykowna 27
No, ale wiadomo, że są przypadki, że 19 chorowac bedą ;)
ze wszwlmie badania udawadniaja, ze to wlasnie niezdrowo, ze.latwo o infekcje itp. Zimno mi teraz jak jasna cholera, choc pod koldra jestem, ale oddycha sie bez watpienia lepiej niz jak jest zaduch
Frag - to pewnie do mnie bylo z tymi 27 :)
Ja przy + 3 na dworze chodze w czapce :D
Frag, no ale przeciez akurat katar to Twoi chlopcy maja czesto
- skad ja to znam... moje mieszkanie trudno nagrzac i wczensiej by zaoszczedzic to wogole chodzilam w dwoch swetrach a na noc pod koldre i kocyk by nie zamarznac... prosze co z czlowieka robia kredyty :PP choc dla.osob lubiacych cieplo (jak ja) uciazliwa
- no zalezy od mieszkania.. ja mieszkam w kamienicy na poddaszu, wiec zimno jest moment od dachu, 2 sciany sa odkryte i tylko z jednej strony, od lazienki ktos mnie grzeje, bo z drugiej puste mieszkanie.. ciagle mi ciagnie zimnym.. w bloku inaczej, bo moja sis mieszka, kaloryfery przykrecone a cieplo, ze w nocy sie czlowiek odkrywa ;) Przynajmniej tak u moich rodzicow jest. Gorąc, nie ma czym oddychac (22-23 st), otworzą okno i jest przyjemnie, ale w momencie zamknięcia okna znowu gorąco. No dobra, po 5 minutach może
- ja to chowam wysoko by wzrok nie siegal, bo z szuflady to sobie sam wyjmuje ha ha rano schowany pod poduszkę
U nas też 19 stopni w dzień a 17,5 w nocy. Dla nas 24 juz sauna, no ale my zimnolubni jesteśmy :D
Gorąc, nie ma czym oddychac (22-23 st), otworzą okno i jest przyjemnie