Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- powiem, ze niby jest "lepiej", ale dalej "gaworzenie" i chinszczyzna, nie ma zadnego zrozumialego slowa, aczkolwiek wydaje mi sie, ze na dziadka mowi "DA", ale musze jeszcze zaobserwowac :( Normalnie mi zal, ze Wy takie fajne konwersacje macie z dzieckiem a ja nic.. ech... czasem sie wyczec chce, ale coz, niczego nie przyspiesze :) Madziik, a jak u Was z mową, ruszyło coś?
- oj wiem co czujesz:/ Swoją drogą ciekawa jestem kiedy się wyprowadzi z naszego łóżka, do którego wprowadziła się ponad pół roku temu - ja na to szczerze mówiąc czekam, bo mi niewygodnie, jest nam za ciasno, ona śpi w poprzek i w rezultacie budze się w nocy tyle samo razy co do noworodka - już chciałabym się wyspać ;-)
ale unikalabym mleka uht.lepsze ,,swieze,,,takie z krotka data waznosci. A to co piszesz mleko,to pewno typu junior np..łaciate?
Choć to niby nieszkodliwe środki, uczą dziecko, że na każdy problem najlepszym rozwiązaniem jest tabletka.....
Fajnie, że sama na to zwróciła uwagę, porozmawiałyśmy przy okazji trochę o tym, dlaczego nie można wierzyć we wszystko, co nam mówią inni.
Elfika moja koleżanka wykryla u synka gliste w czwartym badaniu.
Mi lekarz powiedział, że patrzy się na dziecko.
wszystkie dziwne rzeczy, ktore sie dzieja po podaniu leku to nie trucie lekiem a objaw umierajacyh pasozytow
a znacie plasterki zelowe ? my mamy zapas w lodowce i w razie czego przyklejamy dzieciom przy goraczce
Kurka, Hyde, jakie fajne, nie widziałam czegos takiego