Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale wymioty ze zlosci i żalu????
Ewa Ty pracujesz z dziecmi
Na twoim miejsu nie konczylabym pisać tego smsa bo to mogło ją jeszcze bardziej podkręcić. Ona chciała twój telefon, a ty go zabrałaś by sama się bawić, tak to przynajmniej wyglądało z jej punktu widzenia.
Ja tam go mogę zostawic tylko ze jemu nic nie jest i po dwoch dniach w przedszkolu nnikt sie nie zarazil i pytalam sie pan D sie zachowuje zupelnie normalnie.
co 4-7 dni dopadało następne osoby z rodziny
fajny tekst
ostatnio bałam się iść do kibla i zostawić ich samych, bo Maksiu to mały kaskader dosłownie... wchodzi WSZĘDZIE. A Paulina za nim oczywiście.
prosze bardzo wlasnie mlodszy zjada piach kinetycznya ja mysle co go tak malo od kilku dni
mlodszy moze lomot dostac a i tak patrzy na brata zakochanymi oczyma, lata za nim jak cien i wszystko powtarza
Frag u nas to samo, tylko coraz częściej w komitywe wchodzą i wymyślają 'fajne zabawy'
Krzysiulku, jak dobrze, że już jesteś, chodź pokaże ci nową zabawę. Z wrzaskiem polecieli do pokoju skakać z fotela...
- no ale ja to w zartach pisalam he he. Tak czytajac Wasze opisy sie zastanawiam czy chce osiec he he. Tak wstepnie planuje bobaska na wakacje, bo niechce z brzuchem na wczasy jechac he he Madziik - Ty się nie zastanawiaj, bo nigdy wkońcu nie podejmiesz decyzji o drugim haha Jak bym tak dłużej się zastanawiała, czy faktycznie dobrze robię decydując się na drugie dziecko po 10 latach to bym pozostała z 1 do końca życia
Hydro, może to już na zawsze? :)))))