Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jestem z nim sama w domu, więc siłą rzeczy czasem to TV ratuje mi tyłek
co przebierać swoje maluchy na bal karnawałowy w żłobku (lub jakieś inne miejsce niż żłobek)?
Choc zauwazylam, ze on nie oglada ich non stop, tylko bawi sie w miedzyczasie - Wasze dzieci tez tak robia?
Choc zauwazylam, ze on nie oglada ich non stop, tylko bawi sie w miedzyczasie - Wasze dzieci tez tak robia?
Ostatnio puszczaliśmy ja ponad 20 razy (i to bez przesady) i wtedy musimy WSZYSCY tańczyć
--
taki sie zrobil "prosze, przepraszam, dziekuje", ze normalnie szczeka opada.
starszak drozej bo odpiwluchowany
taki sie zrobil "prosze, przepraszam, dziekuje", ze normalnie szczeka opada.
"Amelko, czy mogę tego koralika na chwilę, proszę?" "Możesz, proszę bardzo" "Dziękuję, zaraz oddam"
Zastanawiałam się, jak babcia wyjaśniłaby rosół, wszak nie ma on specjalnie żadnego „pomidorowego” koloru.
ja kiedys gdzies przeczytalam, ze trzeba dzieciom tlumaczyc zawsze prawde. tzn to jest jedna szkola wychowania, ale mi przypadla do gustu. ze nie wciskamy dzieciom ze mikolaj istnieje. tylko mowimy, ze jest taka tradycja. w sensie, ze nie wciskam na sile ze to prawdziwy. jak mi dziecko powie, ze nie jest to wytlumacze ze ktos sie przebiera. sama tez go obdzierac z tej wiary nie bede, ale na sile nie bede mu klamac. nie wiem czy jasno to ujelam.
Hydro, co Ty dajesz tym swoim dzieciom?
Przy obiedzie pyta: "mamusiu, a jakie witaminy są w tej surówce?"
to usłyszał od syna "tato, mówi sie dziękuję mamusiu"
Ewka, to się pogarsza? :
choróbska by szybciej i łagodniej przebiegały, gdyby tego kataru z nosa się pozbywał....
Hydro, ja nie wiem, Ty i Doti macie jakieś szlacheckie korzenie? :DDD
Ewa, w żłobku to albo inaczej gotują, ale mój nawet kakao tam wypije, a w domu nie chciał skubany!
ale już widzę oczami wyobraźni, co będzie, jak mu przyjdzie do głowy, żeby sę nie uczyć innych rzeczy i przeraża mnie nasza bezsilność wobec takiego uporu z jego strony.