Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Katka w 20 TYGODNIU (sorki, ze krzycze nie potrafie pogrubic w tel) odpieluchowalas? Gratki kobieto przyznaj sie, o ciazy zbyt czesto myslisz co
--
Myślę że katce chodziło o 20 mcy nie tygodni ;)
Jej ja też sie obawiam, że i nas w końcu coś dopadnie, tym bardziej, że Zuzia od marca do przedszkola idzie i pewnie się zacznie.
Ewa a chyba ostatnio pisałaś, ze już Piotrek odpuścił kupom co :P ?
Osobiscie jest mi wygodniej, ale dla rozwoju jego asertywnosci chyba wolalam jak sie buntowal;-P
Ale Nina nieprzekupna ni chu chu.Opowieści też były. O bakteriach, gardełku, dzieciach które w szpitalu widziałam pięknie się inhalujące. Huga za przykład jej stawiamy, kota, no nic ! Uparta jak rasowa mongolska koza.
A to nie do konca tak, zobacz, my z Krasnalem stawialismy na nature i co wyszlo? Zapalenie oskrzeli...
Nie, no ale wrzesień to nie grudzień, czy styczeń :)
Ale to wlasnie ja, ktora zima moglaby w sen zimowy zapasc i biore zime na przeczekanie. Za to pelna para zyje latem
- moj mlody z listopada i nie choruje WOGOLE. Dwa razy mial katar i kaszel i ze dwa razy 1-dno dniowa goraczke 39. Ale przed nami przedszkole i czuje, ze dobra passa sie konczy, chociaz im wieksze dziecko tym chyba lepiej znosi choroby. Jakos tak z moich obserwacji wynika, ze te dzieciaczki urodzone jesienno-zimowa pora sa bardziej chorowite