Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

zapisałam sobie wszystkie wasze rady, to co pisałyście, że po czasie było błędem, chciałam się rozsądnie do tego zabrać
 zapisałam sobie wszystkie wasze rady, to co pisałyście, że po czasie było błędem, chciałam się rozsądnie do tego zabrać 

No ale wiem z relacji mamy, że siadanie bez ubrania i pampersa na nocniku jej nie idzie, w sensie że odrazu wstaje jak oparzona. Ja próbowałam posadzić ją raz, jak w kąpieli nagle wstała i do wanny zaczęła kupę robić, to żeby sytuację jakoś uratować, ale skończyło się płaczem.
 No ale wiem z relacji mamy, że siadanie bez ubrania i pampersa na nocniku jej nie idzie, w sensie że odrazu wstaje jak oparzona. Ja próbowałam posadzić ją raz, jak w kąpieli nagle wstała i do wanny zaczęła kupę robić, to żeby sytuację jakoś uratować, ale skończyło się płaczem.
 antybiotyk .
 antybiotyk . 

Mam wrazenie, ze młoda przy mnie robi się taka fleja, marudna, na ręce, sama się nie pobawi (bo wie, ze ja zawsze ją wezmę...) a z moim męzem ("popłacze minute i zrozumie, ze nie bede jej nosic")- skad ja to znam.. ja zycia nie mam a maz moze robic wszystko i synek mu "tylka" nie zawraca :P

Ale przeciez syropy wyksztusne sie padaje najpozniej do godz 16. Nie dziwie sie ze dziecko sie w nocy meczy jak mu sie pida syrop wyksztusny przed snem. Ten syrop ma przeciez pobudzac do odkaszliwania. Szok ze pediatra nie piwiedziala. Mi sie wydaje ze na recepcie to tez pisze. Przynajmniej ja to wiem z recepty jakiejs
 ). Akurat widziałam, bo robił jak go przebierałam.
). Akurat widziałam, bo robił jak go przebierałam.

Marion, nie chce Cię martwić