Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mój mąż się trochę zbuntował, bo gdzieś w jakimś jednym internetowym poradniku wyczytał, że tak nie powinno być.
Ja mam takie uczucie, ze nadawanie wiecej niz jednego imienia brzmi "szlachecko", tak "po krolewsku";-P
Moja mama nie ma drugiego imienia i jako dziecko bardzo jej współczułam
--
Moja mama nie ma drugiego imienia i jako dziecko bardzo jej współczułam
To moja mama, której babcia nadała jakże urocze i zacne imię [drugie] brzmiące KUNEGUNDA
Ktoś pytał a co z sytuacją, kiedy imię kończy się literą, którą zaczyna się nazwisko?
Mój mąż się nazywa Dominik K....
zaczyna się na literę "A" i weź tu wybierz imię żeńskie, co by się na tę literę nie kończyło
Marion na forum jest dziewczyna Kasia, tez ma Henia,a niedawno urodziła Zygmunta:)
A ona nie ma przypadkiem Tadzia i Zygmusia ?
To my mamy nie lada wyzwanie, ponieważ nasze nazwisko zaczyna się na literę "A" i weź tu wybierz imię żeńskie, co by się na tę literę nie kończyło
Marion na forum jest dziewczyna Kasia, tez ma Henia,a niedawno urodziła Zygmunta:)
Dla TEO za Huga, dla tej Kasi za Tadzia i Zygmunta. Ostatnio mały Gucio się urodził.
Inez Ale nazwisko macie Madzia fajne, krótkie i orginalne, więc wg mnie do niego każde żeńskie super pasuje I czujesz, że dziewucha będzie ?
Mi sie Hugo w ogole z Victorem Hugo kojarzy i przez to brzmi mi jak nazwisko.
Zygmunt czy Tadeusz to jak Zdzisław, Bogusław, Bugumił, Władysław.
Np. Luba jest cudne, ale tylko w skrócie według mnie, bo Lubomira to słabo
Mi sie Hugo w ogole z Victorem Hugo kojarzy
A tak Wam jeszcze napiszę, jakie u mojego syna w przedszkolnej grupie imiona są:
- chłopcy - Henryk (mój), Ignacy, Leon, Jerzy, Adam, Filip, Witold
- dziewczynki - Hania, Lena, Laura, Klara, Ida, 2x Julia, 2x Antonina, Ayo (mulatka, tata nigeryjczyk).
Luba jest cudne, ale tylko w skrócie według mnie, bo Lubomira to słabo
A dla chłopaka chciałam Leon, ale bliscy znajomi nam "podkradli" to imię , z resztą mąz mój zawetował, więc męskiego na "L" tez nie mamy pomysłu...
Mrion, nigdy nie wiesz ktorych imion bedzie duzo "w klasie".
tylko, ze to imie znaczy ... krowa... wiec tego...
nie będzie go nosiło co 3-cie dziecko. No bez jaj.
a Amelia znaczy po lacinie bez konczyn, a jednak wiele ludzi nadaje to imie, wiec tego;-P
owszem, ale to jak sie rozloza imiona nie wiesz.
A dla chłopaka chciałam Leon, ale bliscy znajomi nam "podkradli" to imię , z resztą mąz mój zawetował, więc męskiego na "L" tez nie mamy pomysłu...
Skoro podoba Ci się Luba, to zakladam, że Lubosz też mógłby