Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mi się coraz bardziej podoba Aniela
głównie w tych słowiańskich grzebie, bo to nasza kultur, bo to nasze korzenie itp.
A u nas będzie Melania
Ej to ma Luk fantazję widzę Tym bardziej życzę Wam chłopaka (kiedy jakieś nast usg?) bo jestem ciekawa na jakim imieniu stanie jeśli będzie siurak
Tzn. mogłaby dziedziczyć, ale nie mogłabym tego zrobić żadnej z babc, że jej imię było "wybrane", a tej drugiej nie.
Henryk (robi się zbyt popularne)
W Twoim przypadku tym bardziej bym nie nadała Bogusia, skoro razem mieszkacie - wg mnie za dużo tego dobrego Ale to moje zdanie.
Środa: Henryk (robi się zbyt popularne), Gdzie niby ?
Wśród naszych znajomych jedna para ma dziecko o tym imieniu, druga chce tak dac, a w mojej odległej bądź co bądź rodzinie jest Henryk czteroletni, więc dla mnie jest popularne patrząc na nasze otoczenie
No nasz Kala nie była w pięćdziesiątce, ale w setce jest, więc już też popularne się to imię robi... Niestety.
ja mieszkam pod Warszawą i juz prawie trzech Heniów znam
Kalina, Kalina :)
bo jest oryginalne, ale "nie-dziwaczne" ;)
marion, może i bym brała, ale nigdy się nie zastanawiałam jakie to mogłyby imiona- może jakieś podrzucisz ?
Macie jeszcze jakieś pomysły na nieudziwnione imię, bez drugiej innej skrótowej formy (typu Aleksandra-Ola)?
jak Wam się podoba imię Bogusz?
Jaśmina......cudnie !!!
Podoba mi się jeszcze Kamelia, ale tu weto już było
Marysia Ty lepiej kwiatowo owocowe imiona dla chłopca szukaj, bo u Środy siurak będzie
Iwo kwiatowo owocowy? No coś Ty ;)
Marion, dzięki :) to nie takie łatwe wybrać imię dla dziecka. W sumie będzie się z nim "męczyło " całe życie
Powiem szczerze, że kryterium "aby imię nie było popularne" nas nie dotyczy ;)
wybierzemy, każde z nas po 10 najlepszych, nadamy punktację i podsumujemy :)
Ja wiem, że teraz panuje mocny trend na "oryginalność", ale my za trendami mocno nie podążamy.
Nie, nie panuje taki trend. Jeśli by panował, to by nie było od ponad dekady tych samych imion w pierwszej 20-stce.
chyba po prostu szukamy imion dla naszych dzieci, które nam się z niczym nie kojarzą
Jestem ciekawa jak się będzie prezentowała setka najpopularniejszych imion w 2015, gdy już można nadawać imiona zagraniczne ;) ciekawa jestem, czy to wpłynie na popularność niektórych imion.
Helena fajna - miałam ją na liście, ale stała się popularna, więc została wykreślona Zdrabniałabym Hela, a nie Lena.
okazało się, że jest pochodzenia perskiego, to odrzucił je...
A i marion, nie wiadomo jeszcze co będzie, ale obstawiam dziewczynkę na 99 % i mam nadzieje, że słusznie- wszystkie znaki na niebie na to wskazują- w poniedziałek się dowiemy - odpadnie przynajmniej połowa imion do wertowania
Marion po prostu jesteś niesamowita!! Tyle pomysłów i to w jednej głowie :D