Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Marion, wiesz co, nie zgadzam się. Może i zdrobnień mało, ale bardzo naturalnie przychodzą do głowy- mam te same co Ty
Imiona które mnie "poruszyły": Yessica, Larissa, Vanessa, Klaudiusz, Gracjan, Kryspin, Olivier, Kordian, Maximilian, Denis, Bryan, Nikola...
Dzisiaj na tymże forum zostałam naskoczona, gdy napisałam, że nie wolno napić się szklanki piwa w ciąży, bo każda ilość alko szkodzi- łojoj, jaka to ja zła... Włącznie z tekstem, że jak się nie napijesz, to po co wychodzić z domu.
sorry ale okreslenie anal nawet jesli Ci sie imie Alan nie podoba jest slabe. tyle.
Treść doklejona: 16.04.15 19:26
nie. nie slabe. obrzydliwe.
inne dzieci Alanów przezywają Analami
Dorosłej osobie nigdy nie powinno się to zdarzyć!!!
No i moje inicjały ktoś kiedyś porównał do Henricha Himmlera:/
bo to imię mi się nigdy nie podobało i kojarzyło z jakimś takim półgłówkiem [sorry mamy Adamów, no tak mam i nie jest to nic personalnego co nie].
że miałaś na myśli patologiczną
Mnie zresztą rodzice też dali imiona Hanna Helena nie patrząc na to, że nazwisko też mam na H. No i moje inicjały ktoś kiedyś porównał do Henricha Himmlera:/
nasuwa mi się wniosek, że imiona w tych rodzinach są w dużej mierze dość tradycyjne i... zróżnicowane :)jak mi się przypomni jeszcze jakaś polska wielodzietna to napiszę
jak mi się przypomni jeszcze jakaś polska wielodzietna to napiszę
dzieci czyliMałgosia , Marta, Marcelina, i Marysia :)
moonia, a jak jest przy adopcji? Rodzice adopcyjni nadają imię?
A wszystkie pojedynczo Was "nawiedzały" czy jakieś ciąże mnogie były?
U nas dwa nowe typy dla dziewczynki: ode mnie Lucyna (Lucy, Lu, Lusia), od mojego męża Basia
Mam listę z przedszkola Dominika , raczej nie ma "niespodzianek" :)
Zaskoczyli mnie Zenon
Przyznam, że dostałam w MMSie listę od mamy, nieco zamazaną i trzy razy czytałam zanim się upewniłam.
U mnie w rodzinie jest rodzeństwo, Adelina, Filip i FIlomena.