Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
] a mimo to non stop kicha i prycha 

A z drugiej strony- ma 11mcy, więc może zaczyna się "ogarniać"?
Ale czytałam gdzieś, że i do 7 roku życia szczenięce zachowania się utrzymują.
Ale np zdarza mu się wieczorem przyjść i na pół godziny się koło mnie położyć, a nie ja zwykle skakać po mnie, po łóżku, po parapecie, kręcić na pełnej prędkości rundy między kuchnią a sypialnią i szukać co by tu można zwinąć i co zbroić. 
lepiej pozno niz wcale

mocno
wyszla z domku,na noc nie wrocila (wiadomo marzec)myslam poszla w dluga .... ale wroci!!!! po tyg. Sasiadka przyniosla gazete z ogl. Jakie znalezli zwierzeta .zadzwonilam opisalam,jest na naszej ul. Znleziona -a pani sprawdze w lodowce
ale jak to?!? Ona zyje., na pewno!!! Pojechalam musialam sie przekonac -to byla ona moja Pusia prawie 1,5 roczku miala , miala ...byla.... sliczna .1.5 roku tylko
kurcze niemoge sie z tym pogodzic ,sa dzieci maz ,ale jej tak mi brakuje lezy w ogrodku pod ulubionym krzaczkiem,ale jest zemna ,niewiem moze przesadzam ale strasznie to przezywam
:

drowka dla Bufona a dla Was wytralosci. W leczeniu
a przecież je
]
Wtedy kociszcza troszkę mniej się zapuszczają w nieznane.

] wiem tylko, ze wyniki krwi super, nerki pracują, kot wygląda o niebo lepiej, bawi się, przytula, miauczy o 5 nad ranem bo głodny , je, załatwia się i w ogóle 

niech zrobi jakąś umowę, w której będzie punkt, żeby te szczeniaki wysterilizować, suczkę też
tzn od razu - w sensie jak one ok 8-9 tygodni mają

szoken bo ja zawsze myślałam, że zwierzę musi mieć co najmniej pół roku żeby je wysterylizować/wykastrować

Pewnie biedny zestresowany jest na maxa... Trzymam kciuki, żeby zabieg przebiegł pomyślnie i żeby nic już kociakowi się nie przypałętało :(
Kurcze, to on pewnie dalej u weta siedzi? :(