Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Do kuwety się szybko przyzwyczai (koty się błyskawicznie uczą, no, może poza moją czarną Zakutą Pałą), a Buff będzie miał towarzystwo :-) Ja mam dwie kotki i nas (ludzi) potrzebują do głaskania, no i karmienia, a bawią się same ze sobą i to tak, że telewizora nie potrzeba :-)

] usłyszałam ze trzy historie jak to ludzie brali takie małe znajdy do domu i one sikały po łóżkach, kanapach itp
Konkludując - myślę, że skoro to maleństwo jest takie łagodne i przytulne, to takie zostanie.
Konkludując - myślę, że skoro to maleństwo jest takie łagodne i przytulne, to takie zostanie.

a buff jak toleruje nowe zwierzę w domu?

Ja myślę, że to widać po kocie od początku
czy w osobnych kuwatach. Może macie jakiś drugi pojemnik, żeby jej tam piasek wsypać i sprawdzić :) moze z emocji jeszcze nie siknęła. I w ogóle jesteście superowi i chwała Wam za to, że daliście
Bozia Wam w dzieciach wynagrodzi i czekolada z okienkiem dla Was 

możliwe, że się jej nic nie chce od dwóch godzin ?
Bo koty takie potrafia byc i juz !
, co dwo koty to nie jeden.
[/url

Pewnie z każdą godziną coraz mocniej utwierdzacie się w myśli, że dobrze zrobiliście biorąc kotkę od weta...A pytałaś weta, czy ona przypadkiem nie powinna jeszcze przez jakiś czas dostawać kociego mleka?

ale raczej nie dawajcie jej ludzkiego jedzenia - to tak jakbyś dwumiesięczniej Nince podała kanapkę z serem

Tulcie dzidzię ile wlezie

[/url

PENNY ale takie małe malenstwo nie za młode na surowizne?

normalnie , bez kitu, szukała pyszczkiem nieistniejącego cycka z mlekiem między tymi włosami moimi bidula
to ona zżera swoją porcję w dwie sekundy i potem wchodzi Buffonowi do miski a on biedny się odsuwa bo ona na niego prycha i syczy mimo, że 15 razy mniejsza
nie wiem czy mamy ingerować, oddzielać je podczas karmienia czy oni sami sobie ustalą hierarchię ?
Po iluś tam nocach byłam strasznie podrapana nagłowie, bo kot nie dał się przekonać, że nie można mi wbijać pazurków w skórę.
] i zasypiała dalej w moją szyję wczepiona 

Cudowne kociaki Ci się trafiły:)

No i Ninka ma teraz dwie cicie!