Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

Ostatnio pojawił się kilka dni temu w szpitalu, gdy obudził mnie ojciec który zbyt nerwowo "uciszał" synka. Pół godziny nie mogłam zasnąć z nerwów. Zaraz po, zaczął męczyć mnie znów ten sen. On się chyba pojawia głównie w wyniku dużego stresu...
Teo, dziś już było, lepiej. Jesteśmy po wizycie u psychologa, sporo informacji mam i chce opisać wszystko, ale poczekam na maila od naszej psycholog, obiecała wszystko opisać, podsumować, jak to dostanę to wkleję tutaj, może nie w całości, ale fragmenty.
warto urealniać fantazje Adasia, zwłaszcza te, które są agresywne lub łamią normy społeczne.
;
;

Winni, a jak te "granice" o ktorych dosc czesto jednak psycholog wspomina maja sie do rb? Mam wrazenie, ze psycholog zakomunikowala, ze Adas ma jednak problem z ich akceptacja i ja nie chce by to zle zabrzmailo, ale rodzuce jedynakow czesto maja tak, ze wlasnie cale zycie kreci sie wkolo dziecka i potem faktycznie, gdy w przedszkolu/realnym zyciu pojawia sie "granica" to jest problem
widzę tu trudność z akceptowaniem przez Adasia "zasad" "granic"?,
Trudne jest akceptowanie granic i zasad jak nie są one zrozumiałe, są narzucone i nie uwzględniają potrzeb.
). I Adaś chodził z tą umową, czując się chyba trochę jak dorosły.
moj Kuba uwielbia takie rzeczy, jak cos jest "dorosle" to strasznie wazne. Dzisiaj nawet Kuba proponowal Dominikowi spisanie umowy, ze "zawsze beda jedli jego (Dominika) lizaka razem"
to sie nazywa miec lizaka i zjesc lizaka
Nie w każdym ;)... Nie każdy nauczyciel ;)
Różnic co prawda jest wiele ale jak dla mnie to zarówno moje jak i Dominika funkcjonuje bardzo dobrze :) z Pań Dominika jestem bardzo zadowolona. Moje porównanie ze żłobkiem - niebo, a ziemia.