Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ostatnio pojawił się kilka dni temu w szpitalu, gdy obudził mnie ojciec który zbyt nerwowo "uciszał" synka. Pół godziny nie mogłam zasnąć z nerwów. Zaraz po, zaczął męczyć mnie znów ten sen. On się chyba pojawia głównie w wyniku dużego stresu...
Teo, dziś już było, lepiej. Jesteśmy po wizycie u psychologa, sporo informacji mam i chce opisać wszystko, ale poczekam na maila od naszej psycholog, obiecała wszystko opisać, podsumować, jak to dostanę to wkleję tutaj, może nie w całości, ale fragmenty.
warto urealniać fantazje Adasia, zwłaszcza te, które są agresywne lub łamią normy społeczne.
Winni, a jak te "granice" o ktorych dosc czesto jednak psycholog wspomina maja sie do rb? Mam wrazenie, ze psycholog zakomunikowala, ze Adas ma jednak problem z ich akceptacja i ja nie chce by to zle zabrzmailo, ale rodzuce jedynakow czesto maja tak, ze wlasnie cale zycie kreci sie wkolo dziecka i potem faktycznie, gdy w przedszkolu/realnym zyciu pojawia sie "granica" to jest problem
widzę tu trudność z akceptowaniem przez Adasia "zasad" "granic"?,
Trudne jest akceptowanie granic i zasad jak nie są one zrozumiałe, są narzucone i nie uwzględniają potrzeb.
Nie w każdym ;)... Nie każdy nauczyciel ;)