Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurcze dziewczyny dziwnie się zaczynam zachowywac po tym pramolanie. Na poczatku było ok a teraz nie mogę się skupić, jestem otumaniona, mam tysiąc myśli na minute, nie mogę spać a jak zasne to mam takie koszmary, że cały dzień chodzę wystraszona, że to się stanie naprawdę. Nie radzę sobie sama ze soba, aż się boję co będzie dalej...
Sucharek, ja miałam emg i nic strasznego. Ja co prawda do igieł przyzwyczajona (po ciąży przestały robić na mnie jakiekolwiek wrażenie), ale no wiadomo-igła rzecz nieprzyjemna No ale nie jest to bolesne, a samo uczucie drętwienia również niefajne, ale wiadomo, że to tylko badanie i zaraz się skończy. Nie ma się czego bać, ja tam się modliłam, żeby się okazało, że to "tylko" tężyczka
Zwiększyłam dawkę magnezu- zawsze było tak, że rano już czułam, że muszę wziąć, bo a to czułam się słaba, a to szumy w uszach- a teraz nic. Biorę w ciągu dnia 6x Magmax B6 (6x110jmg) i na noc Doppelhetz magnez forte (400jmg). Tak jakby ktoś miał wątpliwości ile się tego bierze przy tężyczce
i kup sobie jakiś "magnez w puszce" nr Dr.Vitta, albo Oshee, żebyś mogła szybko uzupełnić.
to ciekawe, bo doppelherz ma właśnie tlenek magnezu, a działa na mnie spooooro lepiej niż cytrynian...
Ja niegdyś brałam tylko mleczan magnezu i czułam się wyśmienicie, teraz nie biorę żadnego i też się tak czuję ;)
Dziewczyny jak zbadacsobie poziom magnezu zeby byl miarodajny.Na ogolnym badaniu krwi wyszlo ze mam w dolnej granicy i od zawsze suplementowalam sie magnezem .