Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
próby wmawiania rodzicom, że nie posiadają odpowiednich kompetencji, by wychowywać swoje dzieci (w tym wychowywać w duchu moralności, wg zasad, które uznają, co (niby) gwarantuje nam Konstytucja).
sa obowiaskowe lekcje z kaziroctwa bo podobno jest tu to popularne
jeśli któreś moje dziecko powie mi, że jest gejem/lesbijką, to dostanie takie lanie, że nie będzie mogło siedzieć przez tydzień
a wy się zastanówcie: czy naprawdę byłybyście szczęśliwe, gdyby wasze dziecko postanowiło być gejem?
W każdym bądź razie po takich osobach jak Ty widać, że ta cała edukacja seksualna...
to nie jest edukacja seksualna czyli jak stosować antykoncepcję.
Z homoseksualizmem jak i ze złem człowiek się nie rodzi. Jest to wynik doświadczeń życiowych.
Dziewczyny po prostu ważne jest by stale zgłębiać wiedzę i nie dać sobą manipulować
Dziewczyny po prostu ważne jest by stale zgłębiać wiedzę i nie dać sobą manipulować.
złowiek czasami zapomina, że jednak większość ludzi wciąż czyta gazetę wyborczą i ogląda tvn24 i stamtąd wie, co mają myśleć.
wszyscy geje których znam to rozkapryszone dzieci z bogatych, dobrych domów, które z nudów i z bogactwa postanowiły ogłosić światu, że od dzisiaj są gejami. bo to takie modne teraz.
jeśli któreś moje dziecko powie mi, że jest gejem/lesbijką, to dostanie takie lanie, że nie będzie mogło siedzieć przez tydzień
a wy się zastanówcie: czy naprawdę byłybyście szczęśliwe, gdyby wasze dziecko postanowiło być gejem? (nie wierzę w to, że oni się z tym rodzą; tak, jestem homofobką) czy byłybyście dumne i radosne z tego powodu? dla mnie byłby to szok i wielkie nieszczęście.