Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A nawet jesli to to ze spoleczenstwo jest nieswiadome to czy znaczy ze powinmo sie na sile je edukowac?
Oczywiście ze ja w podobnyn tonie sie wypowiadam, ale kto Ci powiedzial ze to Ty masz racje?
Azniie to pewnie nie byloby takie zle. I tak wiekszosc dzieci chodlaby do szkol. Myslisz ze byloby inaczej?
Większość pewnie tak, ale byłyby i takie, którym durni rodzice odebraliby możliwość kształcenia i rozwoju, oraz w konsekwencji, spieprzyli przyszłość. Jak się komuś nie podoba szkoła, to ma możliwość domowej nauki.

Ja się chciałam tylko zapytać, dlaczego ktoś o mniej liberalnych poglądach ma edukować w domu? Osobom takich dzieci nie należy się edukacja w szkole? To są jacyś gorsi obywatele? Może getto od razu dla nich?
Ja się chciałam tylko zapytać, dlaczego ktoś o mniej liberalnych poglądach ma edukować w domu? Osobom takich dzieci nie należy się edukacja w szkole? To są jacyś gorsi obywatele? Może getto od razu dla nich?

Dlaczego zatem edukacja, na którą część środowisk nie może się zgodzić jako że jest niezgodna z ich światopoglądem, ma być przymusem dla wszystkich a nie opcją dla chętnych?
A dlaczego religię wpakowano do szkół państwowych, chociaż nie wszystkie dzieci są wierzące?

A dlaczego w szkole jest wf, chociaż nie wszystkie dzieci są pełnosprawne?
--

Sushko - przyznam się szczerze, że nie potrafię sobie wyobrazić niczego, do czego musiałabyś się dostosowywać
Wiesz co nam na koniec powiedzial ze nie liczy sie w to co wierzysz tylko jakim jestes czlowiekiem i to co dajesz innym ludziom.
). Ze najlepiej by bylo jakbym wrocila do domu. dodal " Mam nadzieje, ze nie zmienila Pani religii, i jest Pani katoliczka" I jeszcze , ze on tam nie bedzie "gadal o Islamie, bo co to nas obchodzi". Ja nie probowalam nawet dyskutowac, bo widzac postawe ksiedza wiedzialam, ze do niczego to nie doprowadzi. Jednak moja mama , z natury zadziorna i broniaca wlasnego zdania, zaczela mowic ze przeciez my znamy rodziny muzulmanskie, obcujemy z nimi, nikt na nikogo nie naciska w kwestiach wiary i kazdy sie akceptuje takim jakim jest. No to ksiadz stwierdzil, ze to na pewno nie sa prawdziwi muzulmanie
Dobrze, ze mu nie wspomnialam, ze wlasnie trwaja nasze przygotowania do in vitro....Quelle, chodziło o prawdy wiary, czy różne przekonania, sprawy dotyczące innych ludzi?
Piszesz, że Twoje dzieci nie są niezdrowo zainteresowane seksem dzięki Waszej otwartości - czy nie ma w tym ukrytej aluzji, że dzieci przeciwników podniecają się niezdrowo i spędzają czas z ręką w majtkach?

Szczypta a ja uwazam ze z Toba nie da sie rozmawiac.
Przyklad: ile razy wysmialas to ze cipa/cipka jest dla mnie wulgaryzmem.
Napisalas na swoim profilu ze nie tworzysz kolek wzajemnej adoracji czy cos takiego. Dokladnie to robicie
Naskoczylyscie na dziewczyny bo napisaly ze siedza w domu a ich mezczyzni wydaja ns nie kase.
Popracujcie nad soba.
Negowaniem faktów z zakresu biologii jest także uznawanie homoseksualizmu za orientację seksualną i nadawanie jej statusu normy.

są osoby heterosexualne, męzatki często z kilkorgiem dzieci? NIe móimy ,że jest to norma, ale też nie udajemy,że homosexualizmu nie ma. I uważamy,że dopóki jeden człowiek nie krzywdzi drugiego ma prawo życ tak jak chce

Nie zwracam sie do ciebie w liczbie mnogiej nie mam takiego zwyczaju. Chyba ze masz rozdwojenie jzni to w ramach tolerancji moge to robic.
Chyba ze masz rozdwojenie jzni