Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A nawet jesli to to ze spoleczenstwo jest nieswiadome to czy znaczy ze powinmo sie na sile je edukowac?
Oczywiście ze ja w podobnyn tonie sie wypowiadam, ale kto Ci powiedzial ze to Ty masz racje?
Azniie to pewnie nie byloby takie zle. I tak wiekszosc dzieci chodlaby do szkol. Myslisz ze byloby inaczej?
Większość pewnie tak, ale byłyby i takie, którym durni rodzice odebraliby możliwość kształcenia i rozwoju, oraz w konsekwencji, spieprzyli przyszłość. Jak się komuś nie podoba szkoła, to ma możliwość domowej nauki.
Ja się chciałam tylko zapytać, dlaczego ktoś o mniej liberalnych poglądach ma edukować w domu? Osobom takich dzieci nie należy się edukacja w szkole? To są jacyś gorsi obywatele? Może getto od razu dla nich?
Ja się chciałam tylko zapytać, dlaczego ktoś o mniej liberalnych poglądach ma edukować w domu? Osobom takich dzieci nie należy się edukacja w szkole? To są jacyś gorsi obywatele? Może getto od razu dla nich?
Dlaczego zatem edukacja, na którą część środowisk nie może się zgodzić jako że jest niezgodna z ich światopoglądem, ma być przymusem dla wszystkich a nie opcją dla chętnych?
A dlaczego religię wpakowano do szkół państwowych, chociaż nie wszystkie dzieci są wierzące?
A dlaczego w szkole jest wf, chociaż nie wszystkie dzieci są pełnosprawne?
--
Sushko - przyznam się szczerze, że nie potrafię sobie wyobrazić niczego, do czego musiałabyś się dostosowywać
Wiesz co nam na koniec powiedzial ze nie liczy sie w to co wierzysz tylko jakim jestes czlowiekiem i to co dajesz innym ludziom.
Quelle, chodziło o prawdy wiary, czy różne przekonania, sprawy dotyczące innych ludzi?
Piszesz, że Twoje dzieci nie są niezdrowo zainteresowane seksem dzięki Waszej otwartości - czy nie ma w tym ukrytej aluzji, że dzieci przeciwników podniecają się niezdrowo i spędzają czas z ręką w majtkach?
Szczypta a ja uwazam ze z Toba nie da sie rozmawiac.
Przyklad: ile razy wysmialas to ze cipa/cipka jest dla mnie wulgaryzmem.
Napisalas na swoim profilu ze nie tworzysz kolek wzajemnej adoracji czy cos takiego. Dokladnie to robicie
Naskoczylyscie na dziewczyny bo napisaly ze siedza w domu a ich mezczyzni wydaja ns nie kase.
Popracujcie nad soba.
Negowaniem faktów z zakresu biologii jest także uznawanie homoseksualizmu za orientację seksualną i nadawanie jej statusu normy.
Nie zwracam sie do ciebie w liczbie mnogiej nie mam takiego zwyczaju. Chyba ze masz rozdwojenie jzni to w ramach tolerancji moge to robic.
Chyba ze masz rozdwojenie jzni