Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Negowaniem biologii jest rowniez tworzenie trzeciej plci
A szczypta rozdwojenie jazni to cos obrazliwego? Poza tym to napisalm ze jesli sobie zyczysz to moge do Ciebie mowic w dwoch osobach.
Hahahha to faktycznie to samo.
TRZECIA PLEC i WCZESNIAKI to to samo...
Leczenie raka i tworzenie trzeciej plci to tez to samo. Genialne... Ciekawe co jeszcze wymyslicie.
Tu chodzilo o zakrzyczenie i konflikt nie o dyskusje
myslałam o tej dyskusji dzisiaj
I doszłam do wniosku że nie możemy się zrozumieć z kilku powodów
ja mówię o zgodzie w życiu ze swoją płcią - Wy o zaburzeniach płciowych
ja o akceptacji inności- Wy o zboczeniach
ja o swobodzie dawanej dzieciom w zabawie- Wy o przymuszaniu do przebierania chłopców w sukienki
ja o akceptacji ciała - Wy o nauce masturbacji
Ale... Ja np. nie wiedziałam, że są badania/opinie lekarzy mówiące, że homoseksualizm nie jest chorobą.
Czy dziewczynki powinny czytać "Wielka księgę cipek"
Lily a skąd Ci to przyszło do głowy??
Zauważyłaś, że w tym "drugim obozie" są osoby heterosexualne, męzatki często z kilkorgiem dzieci? NIe móimy ,że jest to norma, ale też nie udajemy,że homosexualizmu nie ma. I uważamy,że dopóki jeden człowiek nie krzywdzi drugiego ma prawo życ tak jak chce
uważam, że powinni przeczytać je wszyscy- i dziewczynki, i chłopcy, i -jak widać- dorośli...
na socjologii się nie znam, wystarczy mi to , że tak jak pisałam "rajska wyspa" pełna gejów albo lesbijek po czasie stanie się bezludną wyspą...
W sumie niezgodne z naturą jest chyba tylko to co my sami do natury sztucznie wprowadzimy. Np. in vitro jest niezgodne z naturą, no ale nie jest też to coś nienormalnego, prawda?
wbrew prawom genetyki urodziła się niebieskooką blondyneczką, podczas gdy cała rodzina ma zarówno ciemne włosy, jak i oczy.
Nie odmawiam im praw człowieka
to wielu homoseksualistów zmieniłoby swoją orientację
Są homoseksualiści którzy zmienili swoje życie i mają dzieci i żony - oczywiście zaraz przeczytam, że na pewno w głębi jestestwa zostali homoseksualni...cóż wierzę im na słowo, że tak nie jest.
może nie byli homo tylko bi?
to homoseksualistą/biseksualistą się jest czy bywa?
Su_seu - nie zastanawiałam się nad tym, musiałabym wgryźć się w temat. Nie mam zdania więc.