Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A i nie cytuj mnie jeśli sie do mnie nie odnosisz bo post sugeruje komentarz mojej postawy a potem sie wybraniasz że nie o mnie chodzi
,nie rozumiem też dlaczego czarnoskóry jest politykiem i ma głos w sejmie,nie jest rodowitym Polakiem nie zna historii POLSKI,a nią decyduje,to jest chore,rozumiem tolerancję ale bez przesady,
To, że wkładasz siebie do worka tolerancyjnych i wielkodusznych nie oznacza, że taką osobą jesteś. Bo osoba, która jest rzeczywiście toleracyjna nie stawia po tym stwierdzeniu żadnego, ale to absutnie żadnego "ale..." w postaci gustów, preferencji czy kaprysów. Takie zestawienie samo w sobie jest sprzeczne i trąci obłudą. To tak, jakby napisać "ja nie jestem rasistką, ale uważam, że asfalt powinien leżeć na ulicy" - czy pierwsza część zdania zwalnia z odpowiedzialności za ciąg dalszy?
A co do rozumienia - nie, nie chcę rozumieć, co kieruje osobą, która jako preferencje dotyczące swojego zięcia wybiera jego pochodzenie. Tak więc lepiej się nie próbujmy rozumieć, bo jak widzę, każda z nas ma inne wartości (podkreślam: WARTOŚCI, nie gust).
Bo nie widzę sensu rozmowy z kimś, kto sam nie rozumie jaki przekaz płynie z tego co pisze