Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o, że lduzie będą bardziej tolerancyjni to rola czasu..
Akurat czy na pocałunek dwóch kobiet, 2 facetów, czy na faceta z kobietą reaguję tak samo. Jeśli będą się obśliniali to bez względu kto z kim, będzie to dla mnie nieprzyjemne. Z czułościami w miejscach publicznych staram się uważać, więc to zły przykład, ale rozumiem o co chodzi. I nie szeptam do towarzystwa wytykając palcem, bo nie mam takeigo zwyczaju. I ja też spadam, bo za 5,5 godziny wstaję. Dobrej nocy :)
Czytam i czytam ten kwitnący wątek i nie mogę pojąć, jak można traktować jak normę zachowania homoseksualne. To że się zdarzają - temu nie zaprzeczam, ale facet w sukience dla mnie normalnym facetem nie jest.
Tak czy owak, ani facet w sukience, ani homoseksualista normalnym mężczyzną dla mnie nie jest. Normalny facet nosi spodnie i jest zorientowany na kobietę.
Tolerancja a akceptacja to dwie rozne kwestie o czym wiele osob zapomina...
Tak samo nie chce by pokazywano mu w przedszkolu jak wygladaja meskie i zenskie narzady plciowe
To samo z masturbacja dziecieca, jesli sie pojawi to wytlumacze mu co sie z nim dzieje i dlaczego nie nalezy tego robic, jak moze to napiecie rozladowac w inny sposob, ale nie chce by go uczono w przedszkolu o tym, bo moze u niego ten problem nie wystapi i takie zajecia tylko sptowokuja powstawanie problemu.
Figa... Na forum nalezy miec okreslone poglsdy.
No ja czekam na takie czasy kiedy wyrażenie swojej opinii na tym forum nie spotka się z wyśmianiem czy krytyką.
Czemu uważasz, że narząd płciowy to coś marginalnego w stosunku do reszty części ciała?
a forum KAŻDY ma prawo do swojego zdania, ale niech to zdanie będzie poparte PRAWDĄ
nikt nie mowi, ze marginalnego. ale istnieje cos takiego jak intymnosc, prywatnosc. II to chce wpajac mojemu dziecku
Sardynko bo uwazam ze poccie wstydu to nic zlego.
Sa miejsca gdzie mozna se rozbierac np u lekarza, na plazy, czy w lazience ale sa tez miejsca w ktoryh tego robic nie wolno. Tak samo jak ja nie rozbieram się przed wszystkimi mezczyznami tylko przed mezem. Albo tak samo jak nie sypiam ze wzzystkimi tylko z mezem. Z tego samego powodu bo jest to czesc intymna.
zdrada jest obrzydliwa. Ale naucze ja rowniez, ze zdarza sie i poki jej dotyczyc nie bedzie to jej nic do tego kto co komu i z kim.
jestem wulgarna w obec dzieci
Moje dziecko tez poznaje wlasne cialo. Dotyka sie i tez uwazam ze jest to elent jego rozwoju i poznawania siebie
ale jakbyś przeczytała program who to wiedziałabyś, że tego właśnie tam uczą...
tzn. ma się wstydzić tego, że ma siusiaka?
Ale pod kątem zdrady można przecież pokazywać, że to CZYN jest zły, a nie CZŁOWIEK. Kwestia odpowiedniego pokierowania rozmową.
Ale ta zdemonizowana masturbacja to właśnie kolejny taki etap...przedszkolak nie masturbuje się myśląc o waginie koleżanki z leżaczka obok, tylko po prostu odkrywa, że dotyk pewnych części ciała może być przyjemny
przedszkolak nie masturbuje się myśląc o waginie koleżanki z leżaczka obok, tylko po prostu odkrywa, że dotyk pewnych części ciała może być przyjemny
Pierwsze słyszę,że nie można śpiewać i tańczyć w kościele
Skąd się tacy ludzie biorą, nie ogarniam
To nie to miejsce ale to sie bierze z większej filozofii zyciowej. Ja wiem co jest dla mnie dobre i dla mojej rodziny. Jestem swiadoma i chce miec mozliwosc podejmowania decyzji samodzielnie. W wielu kwestiach, w kwestii zdrowia, wychowania, edukacji