Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- no tak, nie dopatrzenie ;) Ale Moya napisala, ze wlasnie byl to juz 46 dzien cyklu.
ze jeszcze 3-4 tyg i bede znowu soba. znowu bede spala na brzuchu, schylala sie i wszystko bedzie wracac do normy:-D
Nazywacie juz swoje "fasolki" po imieniu? Ja jeszcze jakos nie pofrafie mimo, ze imie wybrane a moj mowino nim "nowy"
A dlaczego nie zgadzacie się na kapiel dzieci w pierwszej dobie?
- w pierwszej ciazy mialam lekarza, co nie mial sprzetu w gabinecie i usg tylko te 3 razy. Teraz mam innego lekarza, ktory ma ultrasonograf i mam usg na kazdej wizycie. Podaje wymiary i wage. Badania krwi i moczu mam co wizyte u diabetolog i gin nie zleca (mnie to pasuje bo diabetolog kolo przedszkola). Dziewczyny czy u Was na każdej wizycie macie wykonywane usg? Zastanawiam się czy to standard prowadzenia ciąży u lekarza prywatnie, czy na NFZ tez wykonują usg co wizytę?
Czy któraś z was moglaby wskazać mi orientacyjnie wiek ciąży, bo nie wiem jak w moim przypadku powinno się liczyć.
Ostatnia@ 27 listopada, owu prawdopodobnie 11 stycznia. (46dc).
Mam liczyć od owu czy jak? Jak lekarz bedzie liczyc ?
Dziewczyny czy u Was na każdej wizycie macie wykonywane usg? Zastanawiam się czy to standard prowadzenia ciąży u lekarza prywatnie, czy na NFZ tez wykonują usg co wizytę?
i i tak bede nasteone 2 lata jezdzila kolo wozka na stojaco
Marion suwaczek Ci sie popsuł;p chyba że probujess sobie czas przyspieszyc :p
Ewa co tydzień jestem w rossmannie..rozpinam się, wystawiam brzuch..babeczki na mnie patrza i jeszcze ani razu nie zostałam wywołana:D
Co masz na mysli bo jakos mnie to zaintrygowalo. Przez 2 lata przepuszczaja u Was w sklepach z dziecmi?
w sklepach z malym dzieckiem to rzecz jasna nikt mnie nie przepusci, chyba ze mala zacznie sie dzrec
W srodkach komunikacji publicznej nasteone 2 lata bede jedzila z dzieckiem w wozku. A wtedy najczesciej sie zaciaga w wozku hamulec i trzyma ten wozek stojac.
mimo ze byla na wczesniejsza godzine niz ja i gin zawolal ja, to ona powiedziala - mi sie nie spieszy, jak pani chce to prosze.