Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A te puzzle to z czu czu czy jakieś inne?
super Ewa z tymi rysunkami :-)))
Monia, a o jakie konkretnie odtruwanie chodzi, że dzieci po nim umierają?
Dzis mu podałam hydroxyzynę
A to jest na alergię? Ja kiedyś na uspokojenie dostawałam (chyba).
test ImuPro 300
A co to???? I ile kosztuje?
Dwukrotnie mial wstrzas anafilaktyczny wiec zrobienie tak dokladnyvh testow bylo wrecz obowiazkowe.
Nie wiem czy to przypadek, ale Staś po odstawieniu tych nieszczęsnych gruszek znowu ruszył z mową i to tak z kopyta, a ja się zastanawiałam skąd ten regres.
my mieliśmy robione na NFZ jak Hania miała 2 latka- oczywiście nic nie wyszło. skonczy 3 lata to te testy sa ponoc z NFZ i zrobie nowe juz na kase
a ty madziik zakasaj rekawy, ustal sobie plan dzialania i pracuj z malym. bo terapeuci tego za ciebie nie zrobia. pomoga ale najlepszymi terapetami jestesmy my, rodzice.
Babka powiedziala, ze najlepiej aby mu lekarz przepisal jakies tabletki ziolowe na wyciszenie by mogl sie skupic na jakis rzeczach bo ciezko mu cwiczyc jak go energia rozpiera.
podejrzenie padaczki.
czy przedszkolu czy szukać gdzieś indziej.
Boję się , że może być tak, że przedszkole będzie kasę brało a Hania będzie wiecznie chora.
to jest integracyjne. w zwykłym przedszkolu na bank nie
w naszym przypadku nie odliczają bo to tylko 5 godzin dziennie. Jakby była na cały dzień to wtedy tak, . A u Was czesnego się nie odlicza za czas choroby???
jak to czasem wyglada w przyszlosci jak sie ma takie zaburzenia
w sumie, ze mowi nam jak moze byc bo nie bede w szoku jak tak bedzie
takie dwa w jednym jak u Dawidka:
Poza tym musisz tez wiedzieć, że zaburzenia czucia głębokiego nie muszą dotyczyć całego ciała. W jednym może być pod wrażliwe w innym nad wrażliwe... Od wyboru do koloru.
- moze lubi?? Ja lubie jak ktos mnie drapie po kazdej czesci ciala, wrecz dalabym sie za to zabic... Monia, no ale ociera się nadal...
Czy to co opisałam faktycznie powinno mnie niepokoić?
Kolejny to spanie, nie potrafi zasnąć bez płaczu, budzi się w nocy wielokrotnie za każdym razem histerycznie płacząc i stojąc w łożeczku.
Mnie głównie zastanawia to że jest mu obojętne czy rodzice są czy nie