Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gadzam się Monia z Tobą, tylko jak potem będą potrzebowali papierka to na NFZ się długo czeka a czas leci. Nie zaszkodzi jak pójdą tam i gdzieś indziej.
Jak spytalam czy mam jakos reagowac to wrecz zabronil bo powiedzial ze to zabranianie moze miec odwrotny skutek.
Od czasu jak przestalam reagowac ociera sie naprawde sporadycznie .
Zwykle sie podpieram, jem...trzymam pilota...
tak, ale jednocześnie zapisałabym na diagnozę do synapsis bo tam się też długo czeka. Czyli zacząć od neurologa
Czyli zacząć od neurologa? Bo wstępnie zapisałam nas do terapeuty Si..
Bywa, że mamy spokój przez 2miesiące.
ja nie znam pod tym kontem, wiem jedynie tylko że za darmo diagnozują do 2 r.ż. Może jest jakaś inna fundacja/stowarzyszenie które... Ja byłam w Scolar i niestety płaciłam niemałe pieniądze. Ja osobiście odradzam
Ja osobiście odradzam
Monia, ale wg ppp to problem.
czy dziecko nie jest molestowane seksualnie,
czy dziecko nie jest molestowane seksualnie,
Dziękuję wam. Do terapeuty zapisałam głównie po to by nas jakoś upewnila w niepokoju lub uspokoiła
Czasem wydaje mi się całkiem normalny,wydaje mi się ze ma czas a potem wszystko się sypie.
Madziik, a co ciebie zaniepokoiło w zachowaniu synka?
Oranda, u mnie Hania lubi się przytulać aż nieraz za nadto. Tak jak u Ciebie nie miała i nie ma potrzeby popowtarzania słów po nas. Teraz to zaczyna wszystko pokazywać niestety.
powtarza słowa od grudnia tylko jakby nie umie ich wymówić i np. zamiast lewo powie lado itd. B
Nie cytuje bo jestem na tel. Nie odpowiedzialyscie mi na pytanie ile cech z listy decyduje o podejrzeniach
Więcej niż konkretna liczba. Chodź teraz powinnam spytac o stosunek procentowy :p
Jakbym moglam z nim rozmawaic tylko o tym co tu I teraz. Nic o przeszloscI (chocby niedawnej) czy przyszlych wydarzeniach.
No i nawet swoim ograniczonym słownictwem jest w stanie przekazać że np. Jak jechał z tatą autem to widział choinkę na placu (brzmi to co prawda tak: brym brym (jechałem autem), gilgugilgugilgu (widziałem choinkę- Miki na wszystkie drzewa mówi gilgugilgugilgu ;)
No to jest cecha autystów