Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dla niego to mam wrazenie moglam bym sobie zlamac noge na srodku ulicy I zwijac sie z bolu I plakac a on by nie zareagowal.
tez tak mamy.. yolka32: Dla niego to mam wrazenie moglam bym sobie zlamac noge na srodku ulicy I zwijac sie z bolu I plakac a on by nie zareagowal.
moje dziecko ma tak samo.
A wiesz skąd te problemy z napięciem?
odstawia histerie w ogole nie wspolmierne do problemu ktory powstal..
serię arson ,, słucham i uczę się mówić" mielismy na poczatek wyrazy dźwiękonaśladowcze, sylaby i rzeczowniki 1,2.
ze sie obracacie w kregu polakow,
Zaloze sie ze nawet bez logopedy po wakacjach spedzonych w Pl mowa ruszy. U nas zawsze byly nawe umiejetnosci po wizycie w Polsce,taka stymulacja przez dziadkow i innych ludzi duzo zmienia
Zobaczysz za jakis czas bedzie w druga strone, bedziesz sie martwic o angielski.
U nas zawsze byly nawe umiejetnosci po wizycie w Polsce
Zatem tym bardziej jesli nie obracacie sie w kregu Polakow, nie macie zbyt wielu polskich znajomych i nie latacie za czesto do Polski to ja sie nie dziwie ze Karolek malo mowi. Super ze wogole.
nie latacie za czesto do Polski
Nie chodzi mi o zaniedbanie tylko o nie zamartwianie sie
a konkretnie ze Ty juz szukasz 2 neurologow a nawet nie masz jeszcze jednej diagnozy
Skad Ty wiesz, ze nie latamy? Latamy okolo 8 razy w roku. Ale nigdy w sumie nie w wakacje
Dlaczego zakladasz, ze na wakacje kazdy lata do Polski? My nie latamy ;)
Lecia a Magda z mężem i Karolkiem, to w ogóle ze sobą nie rozmawiają, nie czytają mu bajek, nie śpiewają - istne nieme kino. No bez przesady. Uważam, że Twoje stwierdzenie jest dużo nad wyrost.
Dziwi mnie tylko po co od razu odwiedzać 2logopedow i 2neurologow bez jakiejkolwiek diagnozy.