Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Więc tak na serio to ciągnę od środy. Miałam grzeszka- ketchup do sałatki, ponoć zakazany... Ale najbardziej cieszy mnie, że nie podżeram słodyczy ani owoców i się trzymam. Od środy spadło mi 1,2 kg, zobaczymy, ile zejdzie do kolejnej środy, czyli po tygodniu. Niestety, ale tak się zapuściłam na studiach, że to jakaś masakra jest i patrzeć na swój tłuszcz nie umiem
, ale przez to, że myślałam, że ducha wyzionę). Potem zmotywowałam się jeszcze do 10 minut na dupsko z Mel B.
. Kupiłam dziś w przypływie impulsu dwie średnie cukinie. Co i JAK z tego zrobić?? Piszecie tu o placuszkach czy czymś, no ale ja bym chciała coś fajnego dobrego na pierwszą fazę i nie zajmującego więcej jak pół h roboty
Zarzućcie sprawdzonymi przepisami, pliiis 
Mam w zakładkach wspomniane wyżej turbo spalanie i killera Chodakowskiej, cardio od Mel B- tylko ono trochę krótkawe, coś jeszcze wybiorę z HIITów. Polecacie coś jeszcze od siebie? Chcę robić wymiennie różne zestawy, co by mi się nie znudziło+ 10 min na poślady z Mel.
Ale w sumie jak pominę sos sojowy i tylko przyprawię, walnę mozarellę to też pewnie ujdzie
No i szaszłyki w sumie to dobry pomysł, jutro będę siedzieć na dworze pół dnia to wrzucę na grilla i będę miała obiad
To z jednej, a drugą nafaszeruję mięchem mielonym i zjem w niedzielę na obiad, o 
No i jednak jak widzę te chudusie nóżusie to ze zdwojoną siłą czuję trzęsące się zwały tłuszczyska na moich
Jakoś z tą Mel się lepiej czuję, taka swojska kobitka dla mnie, lubię te jej teksty i przebojowość. Dzięki za podpowiedź z Jilian, jutro ją sobie obadam 
.