Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A skalpel i Mel b jedno po drugim to pewna śmierć na miejscu 

jak mozna zrezygnować z owoców
Na SB trzeba z owocami uważać. I to jest w książce wyraźnie napisane.
Ale jak trzeba powalczyć konkretniej, to juz lepiej owoce odpuścić. Bo to w sumie jest smaczny cukier z odrobina witaminy c 

czy ktoś może mi powiedzieć czy mój dzisiejszy jadłospis był ok ? Rano kanapka z ciemnym pieczywem hummusem i papryką
Potem gruszka
nastepnie musli z suszonymi owocami i greckim jogurtem
Zupa z soczewicy z brązowym ryżem
kolacja to sałatka ze sZpinaku pomidorów cebuli papryki szczypiorku z kurczakiem
Orzechy, migdały itp toleruję do jogurtu/do owsianki. A tak same to nieee...
on ma bardzo specyficzny smak, ja go lubię w sałatce, wtedy nie czuć jego smaku ale dodaje tego smaczku sałatce, tak samo rukola sama może sie wydawać bardzo ostra w smaku, ale jak będzie dodatkiem do sałatki to tylko podkręci jej smak.
Nie wiem, podejdę może jeszcze raz do bakłażana (kolejny...) bo dla mnie on jest totalnie bez smaku, ani dobry, ani nie. A kosztuje swoje, niestety. To już chyba wolę kupić tę cukinię, która w sumie tania jak barszcz jest aktualnie i uzyskać podobny efekt- bo smaku i tak nadają mozzarella, pomidor i przyprawy 

A potem to już dla mnie z górki, bo będzie chleb/makaron/ryż, owoce...Bloody_Lady, a może za duże porcje jesz na śniadanie czy obiad?
I ta narzeka! no!
Nie narzekałam na wagę, ale na to, że nie umiem jeść co 3h 
Ale wiecie, jak za kolejny tydzień będzie podobny spadek to i tak potem jeszcze mi 8 kg zostanie... Także jeszcze się sporo będę bujać.

ty młodzinka jesteś, więc pewnie tego nie znasz, ale nie wiem czemu moja mama zawsze nad wodę lub do pociągu jajka na twardo brała